suzeta bibs de lux latex

Bebelusul a descoperit suzeta si asta a adus mai multe nopti de liniste in casa voastra. Ce se intampla insa in perioada in care apar si dintii de lapte? Acceptabil este ca suzeta sa fie folosita nu doar in primul an de viata, ci chiar si in al doilea. Depinde de la copil la copil, cert este ca suzetele pe care le veti gasi la Little Prints sunt potrivite pana la 36 de luni. Doar ca in randurile ce urmeaza vom detalia subiectul ingrijorator despre suzeta cand bebe are deja dinti.

Riscuri si griji

In mare parte din cazuri vorbim despre riscul ca suzeta sa se rupa. Vorbim de asemenea despre posibilitatea ca dentitia sa fie afectata, in sensul in care sa aiba de suferit alinierea dintilor. Iata raspunsul la unele dintre cele mai frecvent intalnite intrebari legate de acest subiect:

  • Daca bebelusul rupe tetina suzetei?

Este adevarat ca din momentul in care apar dintii, bebelusii au tendinta de a musca si din starea de agitatie si iritabilitate simt nevoia sa isi maseze gingia inflamata. In acest sens vor rupe tetina suzetei? Amintim ca fie ca vorbim despre suzeta Bibs De Lux latex, fie de cele din gama Frigg tetina are risc sa se rupa, numai daca nu este inlocuita la timp. Aceasta poate suferi deformari ca urmare a uzurii si a repetatelor sterilizari. Verificati de fiecare data starea suzetei inainte de a oferi celui mic.

De asemenea, descurajati joaca cu suzeta. Cum biberonul nu este oferit doar pentru alinare, pentru asta exista suzeta, suzeta nu va fi oferita pentru a fi rontaita. Pentru asta sunt jucariile de dentitie.

  • Afecteaza suzeta cresterea dintilor?

Lumea se imparte in doua cand vine vorba de acest subiect. Desigur ca folosirea prelungita a suzetei ar putea fi asociata cu unele aspecte legate de dezvoltarea armonioasa a celui mic. In principiu, suzetele Bibs, Frigg de asemenea, cele pe care le veti gasi in stocul Little Prints nu afecteaza cresterea dintilor. Dintii de lapte au tendinta de a fi distantati unii de altii spre exemplu, nu are legatura cu utilizarea suzetei.

In plus, suzetele acestea sunt create cu grija la detalii, astfel incat sa nu afecteze cavitatea orala - detalii la fiecare produs in parte aveti. Sunt implicit disponibile si variante de suzete ortodontice.

  • Afecteaza suzeta vorbitul?

De asemenea, se crede ca unii bebelusi vor pronunta tarziu primele cuvinte. Sau faptul ca prefera suzeta inseamna ca vor vorbi destul de gresit. Nu exista studii care sa certifice aceste aspecte. Din nou vorbim despre cum poate afecta o suzeta dezvoltarea cavitatii orale. Cazurile pot fi destul de diferite, cauzele de asemenea. Spre exemplu, un motiv pentru care vorbitul este afectat poate avea legatura cu dentitia, formata pe o arcada arcuita, ceea ce a rezultat din cauza respiratiei orale, nicidecum a suzetei.

Asadar, ca o concluzie, e firesc sa aveti griji la fiecare pas. Insa totul se rezolva cu atentie, cu informatie de calitate. Descoperiti suzetele de calitate, Bibs si nu numai. Avem detalii implicit pentru intretinere, asa cum veti vedea pe site.