calendar

Una dintre cele ai frumoase perioade ale anului este atat de aproape incat deja putem simti mirosul intens de portocale si scortisoara. Curand vom incepe sa decoram bradul sub care vom aseza cadourile cu luminite si ornamente deosebite. Cei mici sunt incantati peste masura si abia asteapta seara magica in care va veni Mos Craciun.

Numaratoarea inversa a inceput

Fiecare zi ne aduce mai aproape de marea sarbatoare. Entuziasmul atinge cote maxime, iar nerabdarea incepe sa isi faca simtita prezenta. Copiii se gandesc deja la jucariile pe care le vor primi. Faptele bune pe care le-au facut in cursul anului trebuie rasplatite pe deplin atat de parinti cat si de Mos Craciun. Pentru ei, pare ca timpul sta in loc. La urma urmei, asteptarea este grea chiar si pentru cei mari. Noi te sfatuim sa alegi un calendar advent cu ajutorul caruia zilele sa treaca mai usor. Iti garantam ca aceasta va fi o activitate pe care copiii o vor indragi la maxim.

Dam startul cadourilor cu un calendar advent

Stii mereu ca Little Prints este alaturi de tine cand esti in cautarea articolelor destinate celor mici. De aceasta data iti prezentam un calendar advent cu totul si cu totul inedit. Ilustratiile si broderia vor capta atat atentia copiilor, cat si a adultilor. Acesta dispune de 24 de inele din aur pe care poti lega cate un cadou pentru fiecare zi a lunii decembrie. Sunt suficient de rezistente pentru a sustine fiecare surpriza pe care vrei sa i-o pregatesti copilului tau. Entuziasmul cu care va deschide micile cutiute va fi nepretuit.

Un lucru este cert: calendarul advent va fi in centrul atentiei pana spre finalul lunii. Nu este un secret faptul ca timpul zboara mai usor atunci cand te distrezi. Acesta este modul prin care va veti bucura de clipe de neuitat in familie.

Unii numara zilele, altii pregatesc cadourile

In timp ce juniorii numara zilele care au mai ramas pana la seara magica, tu trebuie sa te ocupi de achizitionarea cadourilor. Daca deja intram in luna decembrie, agitatia se simte in aer. Magazinele sunt pline de cei care sunt in cautarea cadourilor. Multi se orienteaza spre cumparaturile online caci este mult mai eficient sa comanzi decat sa pierzi timp printre raioane. Uneori, ai chiar mai multe optiuni decat in magazinele fizice.

Noi suntem alaturi de tine daca nu ai inspiratie pentru cadourile celor mici. Treci pe la sectiunea cu jucarii si descopera o gama larga de articole din care poti alege. Lemn, textile sau silicon - oricare ar fi materialul din care este realizata jucaria aleasa, ai garantia ca ii vei oferi celui mic un cadou de care se va bucura din plin o vreme indelungata. In plus, multe dintre acestea sunt menite sa il ajute in ceea ce priveste dezvoltarea sa cognitiva.

Nu-ti face griji in privinta cadourilor. Stii unde gasesti jucariile indragite de toata lumea. Rezerva-ti timp pentru a te bucura de aceasta perioada alaturi de copilul tau cu un calendar advent. Cu ajutorul acestuia veti numara zilele care au mai ramas pana la Craciun. Garantam ca va fi activitatea preferata a zilei!