Exista o diferenta clara intre articolele pentru fetite si cele pentru baieti. Societatea a avut un rol important in a determina care sunt standardele celor doua tabere. In mod evident, orice produs destinat unei fetite este feminin, de regula in nuante pastelate de rozuri, movuri, cu imprimeuri florale, printese si altele de acest gen. In cealalta tabara gasim nuantele inchise si reci, albastru, gri, negru, verde si imprimeuri considerate baietesti: masini, diverse mesaje, unii supereroi. Insa in ziua de astazi, parintii ofera si copiilor puterea de decizie in ce priveste imbracamintea lor. 

Cand vine vorba de suzetele alese pentru bebelusi si la acest capitol exista diferente in designuri, iar in prima parte a vietii cei mici nu isi pot exercita inca pe deplin independenta de a alege. Mai jos veti descoperi cum alegeti suzetele potrivite in functie de genul bebelusului. 

Suzetele potrivite pentru fetite 

Suzetele Boheme - aceasta este noua colectie de suzete Bibs, in stilul boem modern. Designul este unul proaspat, creativ, precum o mandala. 

Suzetele Daisy - colectia de suzete Frigg in forma de margareta, vor fi potrivite pentru mica ta floare! Sunt alegerile ideale pentru tinutele de primavara. 

Suzetele Couture si Supreme - colectiile de suzete Bibs Couture si Bibs Supreme in forma de fluturas sunt alte alegeri potrivite pentru micile voastre printese. 

Suzetele potrivite pentru baieti 

Suzetele Color - suzetele clasice din colectia Bibs Color, printre cele mai achizitionate de parinti, au un design minimalist si se vor potrivi cu orice tinuta a baietelului.

Suzetele De Lux - cu un design nou si exclusiv al iconicelor suzete din colectia Color, suzetele Bibs De Lux vin cu o imbinare a scutului si tetinei ascunsa, un aspect mai elegant datorita finisajului mat. 

Suzetele Rope - aceste suzete Frigg au marginea si inelul precum o funie impletita. Un design interesant, modern, ce se va potrivi in special cu tinutele casual ale baietelului.

Suzete unisex 

Suzetele care se vor potrivi atat pentru fetite, cat si pentru baieti sunt suzetele Moon. Designul este inspirat din miscarile lunii, orificiile reprezentand cele 8 faze ale sale. Acestea vor fi un plus frumos colectiei de suzete, un model inedit ce va capta atentia si va completa perfect orice tinuta.

Completeaza suzetele cu accesoriile potrivite 

Indiferent de suzetele pe care le alegeti, cu siguranta va vor fi necesare cateva protectii suport pentru suzete si clipuri lantisor suzeta. Gasiti-le pe cele care se vor asorta cu nuanta suzetelor. 

Acestea sunt practice, se agata de diverse suprafete si mentin suzeta in conditii igienice. In plus, aceasta nu mai are vreo sansa sa fie pierduta. E ultimul lucru pe care vi-l doriti atunci cand bebelusul incepe sa planga si constatati ca nu aveti cu ce sa il calmati!

In alegerea suzetelor tineti cont si de caracteristicile fiecareia. Nu toti bebelusii accepta suzeta din prima, deci incearcati suzete din toate colectiile pana descoperiti care este preferata bebelusului. Totodata, nu uitati sa le schimbi in functie de indicatii, atunci cand tetina incepe sa fie deformata sau cand culoarea acesteia este schimbata.