Temperaturile incep incet-incet sa creasca si asta inseamna ca este vremea pentru iesirile in oras, plimbarile lungi prin parc alaturi de razele timide ale soarelui. Dupa atat de multe luni in care a fost atat de frig afara, acum putem renunta incet-incet la gecile foarte groase de iarna si la multe dintre accesoriile pe care le purtam, precum manusile si chiar caciula.

Cat despre cei mici, cert este ca de acum incepe sezonul etalarii unor tinute dragalase si deosebite care abia asteapta sa fie purtate. Fetitele chic vor fi imbracate cu siguranta de mamici in unele dintre cele mai dragalase tinute. Cert este ca accesoriile nu vor lipsi, iar noi suntem alaturi de voi si de aceasta data! In cadrul site-ului nostru littleprints.ro veti descoperi fel si fel de accesorii, printre care se enumera si bentitele din catifea cu funda. 

Alegeti un accesoriu timeless - alegeti bentitele din catifea cu funda  

Accesoriile pentru cap in ceea ce ii priveste pe copii nu vor fi niciodata demodate. Ba din contra, in acest an se poarta fundele! Cand vorbim despre partea de fashion in ceea ce ii priveste pe cei mici, regulile nu sunt foarte stricte, dar cert este ca fabulos si dragalas este mereu la moda. 

Astfel ca o bentita din catifea cu funda este acel tip de accesoriu timeless pe care trebuie sa il aiba orice fetita. Veti gasi la noi pe site mai multe variante de culori in ceea ce priveste astfel de bentite. Acestea nu sunt deloc incomode, astfel ca mica printesa va uita ca are pe cap bentita. Acea funda realizata din catifea ii poate incadra perfect chipul angelic, il scoate in evidenta si veti sti atunci ca ati facut alegerea potrivita. 

Fetite dragalase - accesorii pe masura 

Fiecare tinuta necesita si accesorii pe masura, pe care le veti gasi la noi. Indiferent daca este vorba despre o rochita vaporoasa de vara, colorata sau despre o salopeta cu buline albe si rosii, cert este ca o bentita din catifea va fi acel detaliu necesar si perfect.

Cum copiii in general sunt fiinte atat de dragalase, cand au si niste tinute chic, uneori la fel ca a adultilor numai ca in miniatura, cand ii vezi iti lumineaza ziua. Daca vrei sa o imbraci pe fetita ta cu o pereche de jeans, un tricou si o camasa pe deasupra, asa ca si tine, alege si o bentita cu funda rosie sau de culoarea prunelor. Cu siguranta va iesi in evidenta.

Accesorii fel de fel - completarea tinutelor wow

In gama noastra de produse veti gasi diverse accesorii de cap pentru micile printese. Alaturi de bentite poate veti vrea sa descoperiti si agrafele de par. Acestea au detalii care au diverse forme, de inima sau floare.

De interes si la moda anul acesta sunt si turbanele. Acestea pot fi o buna varianta in zilele in care bate vantul destul de tare dar nu vreti sa renuntati la accesorii. O bentita este si un accesoriu la moda, dar si protejeaza bine capul si urechile copilului de vant.

Va asteptam in cadrul site-ului nostru pentru a descoperi toate produsele disponibile dintre care puteti alege.