Vezi si tu mamele purtand o geanta atat de mica incat nu iti poti inchipui unde tine aceasta toate cele necesare pentru copilul ce o insoteste? Cum unde? In caserola din silicon de marca Little Prints. The lunch box este utila inca din etapa diversificarii si va fi in continuare. Iata de ce sa nu renunti la ideea de a investi intr-un astfel de produs.

Caserola compartimentata, ideala pentru gustarile copilului tau

Cand sunt mici si incep perioada de diversificare mananca putin si des, iar pe masura ce cresc ajung la acelasi ritm ca si adultii, cu 3 mese si 2 gustari. Depinde si de activitatea pe care o desfasoara zi de zi. Cert este ca in primii ani din viata copilului orice parinte are mereu la indemana ceva gustare pregatita. Iar astfel caserola compartimentata este perfecta.

The lunch box pe care vi-l sugeram este din silicon. Asa cum v-am obisnuit de altfel, implicit cand vine vorba de produsele de brand propriu, siliconul este recomandat si net superior produselor din plastic. Sunt optime de utilizat in masina de spalat vase spre exemplu. Se curata si se intretin usor, sunt durabile. In plus, sunt ideale pentru ca le veti folosi practic:

  • In viata de zi cu zi, cand plecati de acasa.
  • La gradinita, cresa sau in vacante.
  • Cand mergeti in parc.

Caserola pentru mancare din silicon Little Prints este compartimentata in 3 parti, astfel incat puteti depozita aici chiar si o masa completa, cu garnitura si o gustare. Se inchide cu un capac asortat, cromatic vorbind este disponibila in culori precum rose, cloud, olive, blue, camel si nu numai. Diversitatea aveti si la aceasta categorie.

The lunch box - bine de trecut pe lista de cumparaturi

Astfel de recipiente pot pastra mancarea in conditii foarte bune, astfel incat poate fi lasat si in frigider. La fel de bine pot fi puse si in congelator la nevoie. In acelasi recipient poate fi mentinuta mancarea, incalzita si servita.

Ce va servi copilul? Cereale cu lapte? Fructe? Acelasi tip de recipient este util in acest sens. Suficient de adanci si deci incapatoare, aici puteti pastra alimente solide sau lichide, felul principal de mancare sau doar o gustare. In plus, nu ocupa mult spatiu, nici in dulapuri, nici in bagaje.

lunch box

Asociati-le cu tacamuri Little Prints, cu pahare Little Prints si aveti totul pregatit pentru ca masa celui mic sa nu fie cu nimic diferita, indiferent unde anume ii va fi locatia - acasa, in parc, la picnic etc.

Alte 3 motive pentru care the lunch box va cucereste

  1. Este sigura. Nu emana miros de plastic, de chimic si toxic cum poate ati remarcat pana acum la multe produse din plastic, din comert.
  2. Nu influenteaza cu nimic gustul mancarii.
  3. Este rezistenta. Adica nu se rupe, nu se deterioreaza si nici nu decoloreaza.
Acestea fiind spuse, va asteptam in pagina oficiala - www.littleprints.ro - la sectiunea noutati sau la cea de diversificare si alimentatie pentru a descoperi aceste caserole in culori splendide.