Am tot vorbit despre diversificare si in celelalte articole de pe blogul nostru. Aducem in discutie acest subiect pentru ca este o perioada importanta, atat in viata bebelusului cat si in a parintilor. Perioada in care cel mic descopera noi gusturi, texturi, arome. Parintii vor vedea zeci de grimase din partea bebelusului, pentru ca tot ce este nou vine cu o provocare. S-ar putea ca cel mic sa adore piureul de morcovi, insa va refuza cel de mere si invers. Asta pentru ca fiecare copil este diferit.

Parintii nu trebuie sa se ingrijoreze cu privire la acest aspect. Sunt lucruri absolut normale despre care cu siguranta va discuta si medicul pediatru.

Important este ca cel mic sa aiba propriile boluri si tacamuri. Nu doar mancarea in sine joaca un rol important, ci si din ce anume bebelusul este hranit.

Facem un exercitiu de imaginatie. Veti da celui mic sa manance din propria farfurie, cu propriile tacamuri, iar mancarea a fost pregatita in oala unde ați preparat o friptura cu mult usturoi. Copilul va refuza mancarea si va incepe sa planga. Pe langa faptul ca tacamul cu care il hraniti este destul de dur pentru el si are toate sansele ca sa se loveasca la gingii, piureul de mere are un iz de usturoi. Usturoiul este o planta foarte aromata, cu un gust si miros persistent. De multe ori sunteti nevoiti sa spalati o oala de mai multe ori pentru a nu se mai simti acel gust sau miros de usturoi.

Iata doar unul dintre motivele pentru care ar trebui sa folositi un set de diversificare special pentru bebelusi.

De ce recomandam varianta Mushie

Perioada de diversificare nu trebuie sa fie un chin nici pentru bebelusi nici pentru parinti. Odata ce ati ales si setul de diversificare potrivit, veti vedea ca lucrurile sunt mult mai simple decat a-ti crede.

Pentru siguranta celui mic, alegeti seturi de diversificare de calitate. Variante de seturi de diversificare de la Mushie sunt o optiune. In primul rand sunt realizate din silicon, ceea ce inseamna ca cel mic nu se va rani.

In al doilea rand, setul contine tot ce aveti nevoie pentru ora de masa: o farfurie divizata cu capac si ventuza antialunecare, un bol cu ventuza antialunecare si un set de furculita si lingurinta de dimensiuni mici.

Nu in ultimul rand, designul lor este spectaculos. Veti putea alege dintr-o multime de optiuni coloristice, care de care mai atractive si mai dragalase. Cel mic va fi cu siguranta incantat.

Mai mult decat seturi practice

Sunt gandite in asa fel incat sa vina in ajutorul parintilor. Sunt seturi practice, de un real ajutor. Parintii vor uita de mizeria lasata in urma unei mese impreuna cu cel mic.

Avand in vedere ca recipientele pentru mancare au ventuze care se prind de masa, vor asigura ca mancarea nu va mai ajunge pe jos.

Aceste seturi sunt ideale pentru perioada de autodiversificare, cand cel mic incepe deja sa manance singur, fara ajutor. Veti fi linistiti ca cel mic nu se va rani si va manca din farfurii care nu contin substante toxice ce pot fi inghitite de bebelus. Puteti vedea aici descrierea produselor, din ce sunt realizate si de ce sunt atat de sigure.