Suntem obisnuiti cu anumite tipare, asadar este de asteptat ca sezonul evenimentelor speciale - adica a petrecerilor de nunta, botez etc. - sa fie planificate mai ales in perioada calda a anului. Cine spune ca trebuie sa ne limitam astfel? Daca se iveste ocazia de a participa la o petrecere, ati face bine sa cautati tinuta perfecta si pentru bebelus. 

La Little Prints ne place sa transformam ceva banal in extraordinar. Iata cateva sugestii de tinute pentru fetite la party-urile voastre din 2024:

1. Rochia tricotata

Este adorabila, un peach fuzz asa cum se poarta anul acesta. Modelul tricotat o face atemporala. Pastreaza reperele despre ce inseamna confortul pentru orice bebelus, astfel incat are talia inalta. Detalii decorative la guler si funda sunt o completare de contrast. 

O puteti completa cu accesorii precum turban sau agrafe ori chiar o bentita.

2. Set tricotat

In 2024 se poarta foarte mult tricotul, astfel incat pentru zilele mai reci recomandam si in cazul fetitelor un set cu bluza si pantaloni tricotati. Include si o boneta asortata, in note de bej, una din preferatele acestui sezon. Nu lipsesc detaliile decorative adorabile. Este usor de imbracat, textil usor elastic, cardiganul avand inchidere in nasturi la spate.

Un astfel de set il avem disponibil pentru bebelusii de la 0 la 12 luni. 

3. Rochie si boneta asortata 

Pentru parintii care insista ca tinuta de petrecere sa fie exclusiv despre rochie, atunci variantele trebuie sa fie cat mai diverse, incat sa aiba de unde alege. O alta propunere din gama noastra de noutati este despre rochia cu boneta asortata. O rochie din bumbac cu tricot in partea de sus si cu fusta cu volane, cu guler cu model, cu detalii rafinate.

Materialele din care astfel de tinute sunt realizate sunt moi, placute la atingere, vor fi un rasfat total pentru pielea fina a bebelusilor. Nici vorba de disconfort sau chin pentru ca bebelusul sa suporte tinuta. A existat o vreme in care  rochiile diafane pentru bebeluse erau purtate insa cu un compromis la adresa confortului. Ceea ce ne facea sa credem cu adevarat ca moda este un sacrificiu. Acum insa, pretentiile legate de trenduri si de confort se imbina foarte bine, astfel incat nu veti avea niciun regret ca ati ales rochii sofisticate. Inchideri sigure, cu nasturi, materiale fine si designuri moderne sunt definitia acestor tinute.

Alte noutati

Pentru toti cei care isi doresc sa fie in pas cu moda, sa tina pasul cu tot ce e nou in gama noastra, vor descoperi selectii interesante de articole vestimentare in gama noastra. Vor descoperi aici o varietate de articole vestimentare tricotate. Fie ca vorbim de pantaloni sau seturi sau mai ales de salopete, acestea sunt printre favorite. Tricotul nu este la prima sa aparitie in trenduri, insa se pare ca se mentine foarte bine in topul intereselor.

Este un stil atemporal, absolut adorabil, care ne poarta se pare in vremurile regale, cel putin cu gandul. Predomina de asemenea tonurile calde, rozul prafuit, nuantele de bej, maro sau alb in  mod special.

Ati comandat?