Un bebelus trebuie sa aiba, inca de la primele momente ale venirii sale pe lume, toata grija din partea parintilor pentru a nu-i lipsi nimic. De aceea, in goana nebuna de a cumpara toate accesoriile necesare, parintii incep pregatirile inca din perioada sarcinii pentru a bifa toate lucrurile din lista de cumparaturi.

Dar, bineinteles, din cauza emotiilor sau alte motive, unii parinti uita cate ceva, insa o comanda plasata cu toate cele necesare va completa lipsurile. Magazinul nostru online, Little Prints, va pune la dispozitie o gama variata de produse destinate cresterii si ingrijirii bebelusilor, care vin in ajutorul fiecarei mamici. 

Trebuie sa ii oferiti celui mic conditii optime de viata si puteti face acets lucru cu ajutorul obiectelor si accesorilor special create pentru bebelusi si copii din paleta noastra de produse. Spre exemplu, caruciorul este un element ce nu trenuie sa lipseasca din viata niciunei mamici, mai ales in primele luni de viata. Acesta este un articol extrem de folositor, care trebuie ales cu grija de viitorii parinti pentru a oferi confort maxim. Descoperiti in randurile urmatoare ce trebuie sa urmariti atunci cand planuiti achizitia caruciorului pentru bebelus.

Ce trebuie sa luati in considerare cand alegeti un carucior

1. Materialul

Este un aspect important pe care sa il luati in considerare cand alegeti un carucior intrucat de acesta depinde, in mare parte, confortul celui mic in timpul calatoriei. Astfel, poti alege caruciorul multifunctional 2 in 1 Finiti intrucat sezutul acestuia este realizat din tesaturi fine, ami exact lana premium, care sporeste confortul celui mic in timpul plimbarilor in parc.

La capitolul material putem aminti si rotile practice cu care este dotat caruciorul, ce sunt umplute cu spuma generoasa pentru toate suprafetele de teren. SIstemul flex confort este special conceput pentru calatoriile celui mic fie in parc, fie in oras alaturi de mama sa.

2. Modul de pliere

Modul de pliere este un aspect la fel de important deoarece un carucior dotat cu un mecanism inteligent va putea fi depozitat cu usurinta chiar si in locurile mai greu accesibile. Un astfel de model este caruciorul din gama noastra pe care l-am mentionat anterior, ce este incorporat cu un astfel de sistem ce va permite dintr-o singura miscare sa pliati caruciorul dupa bunul plac.

3. Functiile

Cand alegeti caruciorul ideal pentru transportul celui mic, este recomandat sa alegeti unul care detine multe functii deoarece, cu cat mai mare este numarul acestora, cu atat mai usoara va este munca. Astfel, caruciorul pe care vi l-am prezentat este prevazut cu numeroase caracteristici care va vor usura activitatile zilnice cu cel mic. Caruciorul Finiti este multifunctional si este format din scoica si landou, iar, astfel, fiecare calatorie devine una lina si confortabila.

De asemenea, acesta este dotat cu mai multe centuri de prindere pentru o siguranta sporita a celui mic, ce au un sistem de inchidere magnetic, foarte usor. Nu putem uita nici de modul in care sezutul poate fi modificat in functie de preferintele celui mic- fie cu fata spre mama, fie orientat spre lumea exterioara.

In acelasi timp, sistemul imbunatatit de suspensie atenueaza denivelarile intalnite si creeaza o calatorie lina, lipsita de neplaceri.

Prin urmare, alegerea unui carucior pentru cel mic nu este neaparat dificil de realizat, trebuie doar sa tineti cont de cateva sfaturi pentru a achizitiona caruciorul ideal, pe care il gasiti pe site-ul nostru oficial.