„Cantece rasuna peste tot in tara,/ Soarele anunta ca de-acum e vara!”, spune un cantec de copii pe care cei mici il canta cu drag si voiosie! Asta inseamna ca sezonul vacantei, in care fiecare zi este un nou prilej de distractie si chiar concediu, bate la usa. Soarele incepe deja sa fie din ce in ce mai puternic si am inceput sa uitam de gecila groase, manusi si fular.

Chiar si cei mici au acum tinute mai lejere, petrec mai mult timp afara alaturi de parinti. Asta inseamna ca de la mic la mare trebuie pregatita garderoba pentru vara. Cand vorbim despre articolele vestimentare si accesoriile pentru cei mici, ne ocupam noi. Va punem la dispozitie un stoc generos de produse dintre care sa alegeti.Toate de o calitate exceptionala, asa cum v-am obisnuit si pana acum. Descoperiti unele dintre variantele pe care le puteti alege, in continuarea acetsui articol.

Body-uri dragalase - confort pentru bebe

Fiecare parinte alege sa isi imbrace copilul cat mai frumos pentru a pune accent pe cat este de dragalas si pentru a realiza niste fotografii ca pentru coperta unor reviste. Astfel ca body-urile cu mesaje sunt nelipsite din lista de cumparaturi.

Atunci cand alegi un astfel de articol vestimentar trebuie sa iei in considerare si alte lucruri inafara de aspect. Copilul trebuie sa fie imbracat cat mai comod si lejer in special vara. Asta pentru ca vei vrea sa il protejezi si sa il feresti de diverse iritatii, spre exemplu.

Asa cum stii, ca de fiecare data, noi suntem atenti la fiecare detaliu. Astfel ca poti comanda de pe site-ul nostru littleprints.ro body-uri ideale pentru garderoba de vara a bebelusului tau. Mesaje precum „hangry”, „smalls”, „love is love” de pe body-urile cu maneca scurta ideale pentru zilele calduroase vor fi tot ce ai nevoie. Realizate din materiale calitative, care protejeaza pielea fina a micului tau copil, ofera confort si lasa pielea sa respire, nu trebuie sa lipseasca din garderoba sa.

Garderoba completa inseamna si accesorii pe masura

Fiecare articol vestimentar poate fi completat cu diverse accesorii. La noi le veti gasi pe cele perfecte. Alege pentru mica ta printesa bentite si accesorii pentru par in diverse nuante.

Poate te incanta bentitele Thea cu imprimeu floral care vin in set de 3. Alaturi de rochitele vaporoase si colorate ale fetitelor poti alatura si o bentita cu buline albe, care sunt la moda si in acest an. Alege sa descoperi pe site-ul nostru toate optiunile pentru ca te vei indragosti de ele cu siguranta.

Cum ramane cu costumul de baie?

Daca tot este vara si este cald, inseamna ca este timpul de mers la mare sau la piscina. Cei mici adora sa se balaceasca in apa, chiar intr-o mica piscina in curtea casei daca la mare nu mergeti. Important este sa ii protejati de razele foarte puternice ale soarelui pentru a nu face insolatie.

Vezi si costumul de baie cu maneca lunga ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba sa. Te asteptam in cadrul site-ului nostru pentru a pregati garderoba bebelusului tau pentru aceasta vara cu tot ce ai nevoie. Lasa-te inspirata de printurile si culorile deosebite, pentru ca in ceea ce priveste calitatea fiecare produs este ales cu atentie, realizat din materiale netoxice.