Daca v-ati obisnuit deja cu Bibs, calitatea pe care acest brand o pune mai presus de orice si din care a facut un standard, acum va veti bucura sa descoperiti ca Bibs a lansat si linie de biberoane. Iar noi le-am adus la indemana voastra! Iata noua noastra surpriza in portofoliul de produse.

Biberoanele Bibs sunt potrivite pentru cei care sunt hraniti mixt sau cei care fac trecerea de la alaptat la sticla sau cana de lapte ori pentru cei care inca de la nastere - din diverse motive - sunt exclusiv hraniti cu biberon. Avand in vedere cat de important este sa se mentina interesul bebelusului de a fi hranit natural, alaptat, tetinele Bibs au fost create incat sa ofere o experienta autentica celor mici.

Sa descoperim mai multe despre tetinele Bibs

Vorbim despre un mamelon rotund, ce ajuta bebelusul sa isi mentina pozitia gurii si a limbii la fel ca atunci cand este hranit de mama, la san. Concret, forma rotunda permite ca limba celui mic sa acopere tetina, la fel cum ar face cu sanul mamei. Fie ca bebelusul este alaptat si uneori primeste si biberon sau pur si simplu alternati cele doua metode, tetinele Bibs vor face ca nimic sa nu tradeze diferenta.

Ce ne facem cu chinuitorii colici? Iata ca producatorul s-a gandit si la asta. Tetinele Bibs sunt prevazute cu supapa speciala anticolici. Acestea vor permite eliberarea bulelor de aer, reducand asadar inghitirea acestora si gazele deranjante de dupa.

Atentie! Au flux diferit si vor fi alese corespunzator cu acest aspect, respectiv flux lent sau mediu. Sunt create din latex, asa cum bine stiti ca sunt si suzetele Bibs.

Sticla biberonului Bibs

In privinta sticlei trebuie sa stiti ca aceasta este creata din sticla borosilicata. Rezistenta, nu va preocupati ca se va sparge curand sau ca nu va rezista la temperaturi mai mari cand o sterilizati spre exemplu.

Sticla are o palnie pliabila. Ca de fiecare data, brandul Bibs ne surprinde cu cateva detalii importante. Iata ca se aplica si in acest caz. De asemenea, este gradata si va face mai usoara misiunea de a prepara portia de lapte pentru bebelus. Include de asemenea si un accesoriu care va ajuta sa preveniti varsarea laptelui, indiferent cum veti tine sticla - asezata in bagaj, tinuta oblic sau culcat prin geanta bebelusului. Cat despre capac, acesta este usor de aplicat si mentine tetina foarte bine acoperita.

Cand oferiti celui mic biberonul

Daca este alaptat exclusiv la san, introducerea biberonului vine ca o experienta ulterioara cand incercati deja sa scoateti din rutina celui mic alaptatul clasic. Sau poate cand veti face trecerea spre o alta etapa, permitand celui mic sa isi exerseze independenta, de a se hrani singur.

Cert este ca biberoanele sunt utile. In unele cazuri raman singura cale de a hrani bebelusii. Asadar daca il veti alege preferati calitatea incontestabila si anume cea propusa de Bibs. Brandul este parte din portofoliul nostru si ne mandrim cu asta. Va asteptam in pagina noastra, www.littleprints.ro, sa va alegeti produsele dorite.