Turbanul a devenit un accesoriu pus in lumina reflectoarelor chiar si de vedetele din Romania. A devenit un adevarat fashion statement in ultimii ani. Acest accesoriu oriental completeaza de minune atat tinute casual, cat si elegante. Turbanul poate avea diferite stiluri, imprimeuri si poate fi confectionat din diverse materiale, astfel incat sa fie purtate atat in sezonul rece, cat si cel cald. Este un accesoriu original, nonconformist si este o adevarata declaratie de stil. 

Turbanul are o istorie foarte bogata si a fost introdus in moda la inceputul secolului XX. De atunci fashionistele lumii s-au indragostit de el si l-au introdus in diverse combinatii vestimentare de succes. A fost promovat chiar si de vedete precum Elizabeth Taylor, Salma Hayek, Kate Moss, Sophia Loren, Greta Garbo si multe altele. Si fiindca aceasta moda a prins si la noi, mamele de fetite au vazut oportunitatea perfecta de a-si asorta fetitele cu ele. 

Turbanul pentru bebelusi - pro sau contra?

Pe langa faptul ca este un accesoriu fabulos, turbanul are mai multe calitati. Un turban va oferi caldura in zilele racoroase, iar astfel scad sansele ca bebelusul sa raceasca. De asemenea, in zilele calde, turbanul ofera protectie impotriva razelor soarelui, deci bebelusul nu va face insolatie. 

Turbanul de asemenea, ales in nuante si imprimeuri potrivite cu chipul ingerasului, va scoate in evidenta frumusetea trasaturilor. Deci pareri contra turbanului nu exista, fiindca este un accesoriu inedit, ofera protectie si micuta ta va arata adorabil. 

Cand poate fi purtat turbanul

Turbanul poate fi purtat in vacante, la evenimente speciale, la plimbare, cand e vorba de o sedinta foto, chiar si in interior daca este racoare. Alege de la noi turbane bebelusi confectionate din diferite materiale. 

In sezonul de primavara-toamna si chiar iarna, turbanele cozy sunt ideale. Alege de Craciun pentru fetita ta un turban rosu pentru a se asorta cu tinuta ei de Craciunita. 

Vara accesorizeaz-o pe fetita ta cu turbane din bumbac mai subtiri, ce ii vor oferi racoare si protectie de radiatiile UV. Alege din colectia noastra atat turbane cu fundita, cat si cele cu nod. Le regasesti intr-o varietate de nuante, atat clasice, cat si cu diverse imprimeuri deosebite cum ar fi cel floral, romantic, cel modern in dungi sau cel cu model Ribbed, care este o tesatura foarte moale, confortabila si fina cu nervuri. 

Pentru nunti sau pentru botez alege un turban elegant din tull cu fundinta. Turbanele au buline, sunt foarte dragute si se vor potrivi de minune cu rochitele elegante. Fetita ta va fi in centrul atentiei.

Toate turbanele sunt elastice si le poti alege in functie de varsta fetitei tale. Se vor potrivi perfect pe capul sau. 

Si banderolele trebuie sa faca parte din colectia micutei

Banderolele sunt la fel de frumoase, lasand la vedere crestetul micutei. Ii vor tine de cald urechiuselor si, la fel ca in cazul turbanelor, sunt disponibile inca de la varsta de 0 ani. 

Vezi aici toata colectia de banderole si alege culorile ce se asorteaza cu tinutele sale.