Suzetele sunt nelipsite pentru unii dintre bebelusi chiar din prima luna de cand au venit pe lume. Au un rol esential in cresterea micutilor pentru ca vin cu multe beneficii.

Stiai ca…?

Oamenii foloseau inca din cele mai vechi timpuri fel de fel de obiecte avand scopul de a-i alina pe cei mici. Obiecte precum carpe inmuiate in miere si apa, margele din lemn sau chiar oase.

In anul 1901, Meinecke Christian a patentat o inventie proprie. Un obiect ce continea un mamelon din cauciuc ce era atasat de un disc, practic o suzeta antica. Ulterior si alti inventatori au creat astfel de suzete, care de care mai diferite, printre care si cele cu inel pentru a putea fi scoasa mai usor din gurita copilului. Oamenii de atunci au realizat ca aceste obiecte chiar ii linisteau pe cei mici.

In zilele contemporane sunt printre acele obiecte indispensabile ce nu lipsesc din produsele specifice pentru bebelusi.

Cu timpul s-a descoperit ca vin cu mai multe avantaje pentru cei mici si ca suzetele nu au doar rolul de a-l linisti pe micut. Vor adormi mai repede si vor calma si colicile. Totodata suzeta este recomandata si pentru cei care au deprins obiceiul de a-si suge degetul. Acest obicei le poate afecta in mod direct cresterea corecta a dintilor. In plus, vor putea fi dezvatati mai usor de suzeta decat de deget.

Vremurile au evoluat, la fel si tehnologia si iata ca acum puteti alege dintr-o gama variata de suzete pe care cel mic le va adora. Trebuie sa stiti ca si calitatea are un rol esential in ceea ce priveste suzetele, iar noi le recomandam suzete din latex sau silicon alimentar.

Va intampinam cu o noua gama de suzete Frigg Rope. Sunt adorabile si practice pe care le puteti gasi de asemenea intr-o varietate de culori si design-uri.

De ce recomandam si noua colectie de suzete Frigg Rope 

La fel ca si celelalte suzete din gama noastra, Frigg Rope sunt calitative, cu tetina din latex natural, cu scut curbat spre exterior, pentru a proteja pielea fina a bebelusului, iar tetina rotunda imita sanul mamei. Le recomandam pentru ca sunt calitative si de sigure pentru cei mici, dar si pentru noul lor design. Le puteti asorta perfect cu vestimentatia de sarbatorile care urmeaza sa vina spre exemplu. Poate ca este primul Craciun in care il petreceti in 3, iar niste fotografii langa brad este tot ce va doriti pentru a crea amintiri de neuitat. Puteti alege dintr-o varietate de culori pentru a le accesoriza cu tinuta bebelusului.

Recomandam de asemenea si suzetele fosforescente Frigg. Manerul si butonul vor straluci in intuneric, astfel incat sa o puteti gasi mult mai usor. Functia de stralucire este usor luminoasa, deci nu va afecta sub nicio forma ochii bebelusului.

Iata ca cei mici se pot bucura in zilele noastre de diversitate, confort si de siguranta, iar voi ca si parinti veti fi la fel de fericiti pentru ca bebelusul va fi linistit.

Descoperiti gama noastra de suzete multicolore, minunate, cu fel de fel de designuri si forme. Promitem calitate si siguranta si nu o spunem doar noi, ci si clientii nostri.