Marii artisti se cunosc inca de cand sunt mici, asta e sigur. Copii sunt incurajati de la varste fragede sa picteze si sa-si lase creativitatea sa zburde. In functie de asta parintii vor decide daca acesta are inclinatie spre desen sau poate spre muzica. Dar pentru a se trage intai o concluzie este nevoie de practica, dupa cum bine se stie.

Noi ne-am pus pe cautat si ca de fiecare data am gasit un set de markere sigure pentru copii pe care parintii il pot lua in considerare pentru cel mic. Nu te gandi prea mult si nu iti face sperante desarte ca aceste markere sunt unele toxice, ci din contra cei mici le vor putea utiliza fara probleme.

Markere sigure depozitate in suport special

Setul contine 24 de markere intr-un bloc de lemn realizat din 100% MDF. Toate culorile sunt pe baza de apa, deci nu reprezinta niciun pericol pentru cel mic. Le va putea folosi la colorat, la desenat schitele incipiente si de ce nu, cu acordul tau, te va ajuta sa decorezi peretele acela pe care te straduiesti de mult sa il decorezi.

Suportul special in care vin la pachet markerele este unul special gandit pentru momentele in care cel mic are tendinta sa isi lase instrumentele de scris abandonate. Din fericire, acestea vor putea fi depozitate intr-un loc spatiu, menit sa-l invete pe cel mic sa pastreze ordinea. Pana se obisnuiesc cu ordinea si cu disciplina este normal pentru cei mici sa fie putin dezorientati si sa nu stie exact care si cum obiect vine la locul lui.

Setul de 24 de culori este unul care contine toate culorile pe care cel mic tinde sa le foloseasca des in creatiile lui. Va putea alege diverse nuante, unele mai vibrante decat altele si va putea sa dea viata tuturor desenelor pe care acesta le are deja in propria imaginatie. Ca parinte nu vei fi ingrijorat, acesta le va folosi in siguranta, pentru ca acestea nu sunt toxice si nu compromit in vreun fel sanatatea celui mic.

De la Little Prints cumperi mai multe produse cu bani putini

Ca de fiecare data poti conta pe magazinul Little Prints si pe stocul variat de produse gasit constant. Noi ne dorim ca cei care intra pe platforma noastra sa aiba de unde alege si sa nu plece cu mana goala, de aceea actualizam constant stocurile si facem in asa fel incat sa oferim reduceri la un interval scurt de timp.

Descopera promotiile noastre prezente deja in online si nu mai amana cumparaturile. Se apropie perioada cadourilor, perioada in care daruiesti si primesti daruri menite sa-ti faca sarbatorile ca la carte, asadar intra pe site-ul nostru littleprints.ro si alege de acolo produsele pe care doresti sa i le faci cadou celui mic. Sub brad sau de mos Nicolae, acesta se va bucura si va avea parte sarbatori asa cum merita. Impreuna cu cel mic si cu partenerul veti reusi sa creati atmosfera ideala de sarbatori, cu multe cadouri si parfum de clementine!