Atunci cand te pregatesti sa devii parinte si tot ce presupune perioada de dupa, binecuvantata de aparitia unui pui de om, iti doresti sa spui in gura mare fericirea pe care o traiesti. Iti vine sa strigi lumii cat de minunat te simti si cat de implinit/a esti. Poate ca asta nu poti face, dar poti sa creezi amintiri unice cu cardurile milestone de la Mushie. Desigur, pe acestea le vei gasi in stocul nostru disponibile.

Seturi interesante cu mesaje sau ce ai spune lumii despre perioada pe care o traiesti!

Setul de carduri milestone Mushie cuprinde 15 mesaje dragute. Pentru fiecare etapa din viata mamei in devenire si chiar si dupa ce minunea se intampla, astfel de carduri pot insoti parintii si mai ales bebelusul in sedinte foto memorabile.

Setul include mesaje precum:

  • I'm pregnant.
  • 12/16/20/24/28/32/36/40 weeks.
  • Due today.
  • I've arrived.
  • I heard your heartbeat today.
  • Ultrasound day.
  • Nursery is ready.
  • Baby shower day.

3 idei creative pentru a folosi cardurile cu mesaje

Daca incepi aceasta aventura marcata de sedinte foto specifice, prima din idei este sa nu uiti sa imortalizezi acele momente din timpul sarcinii. Prima ecografie, prima sa imagine dupa ce s-a format complet si ati aflat ca este baiat sau fata, sunt cateva momente importante si marcante de-a lungul sarcinii.

Odiseea celor 10 luni se incheie apoteotic cu venirea pe lumea a bebelusului. Emotiile din ziua nasterii, fie ea programata sau nu, sunt o poveste pentru eternitate. Si in final, prima sa zi, primul sau somn, prima sa grimasa, primul orice din prima sa zi alaturi de voi merita cinstita ca atare.

Nu in cele din urma, un card photo tip milestone ar putea fi folosit luna de luna la fiecare aniversare a bebelusului, cel putin pana la varsta de un an. Cresterea sa este spectaculoasa si veti adora fiecare cadru!

Extra idea: daca tot vorbim cum si unde sa folosesti astfel de carduri poate ca nu ar fi rau sa te gandesti si la decorul evenimentului ce va veni. Fie ca vorbim de ceremonia religioasa de botez, fie ca este vorba de petrecerea de dupa, in cinstea celui mic, in decorul magic pot trona si astfel de carduri cu mesaje.

Evident ca din orice sedinta foto deliciul este personajul principal. Cu toate acestea si decorul trebuie sa fie unul special. Un avantaj major cand vine vorba de aceste tipuri de carduri se refera la faptul ca sunt de maxim efect. Cu putin efort si resurse minime - dat fiind ca sunt accesibile la pret - aceste carduri cu mesaje sunt un trend modern. Se pare ca tot mai multi viitori si deja parinti le folosesc cu succes!

Pana la urma, timpul zboara vazand cu ochii. Nu putem decat sa ne bucuram de el si de ceea ce ne ofera. Bucurati-va de bebelus, de tot acest drum al vietii si nu uitati sa marcati totul. Pe principiul detaliilor care fac diferenta, astfel de accesorii vor fi un deliciu in decor!