Jucariile sunt necesare la orice varsta a bebelusului, chiar si incepand din primele luni de viata. Ele atrag atentia asupra culorilor, asupra felului in care pot fi manuite, dar si cum ajuta la coordonarea ochi-mana, atat de necesara in dezvoltarea celui mic.

Avem pentru parintii bebelusilor o gama larga de produse de acest tip, dintre cele mai diverse, atat pentru fete, cat si pentru baieti. Acestea se prezinta sub forma de jucarii din material textil, produse certificate dupa standardele europene, care se pot curata usor.

Printre primii prieteni ai bebelusului se numara jucariile. Este atras de ele pentru ca sunt in apropierea lui si sunt moi si usor de apucat. Indiferent de forma, culoarea si modelul lor, cei mici sunt, inevitabil, atrasi de diversitatea de culori si modele.

Jucariile au un rol important in viata bebelusilor. Prin folosirea lor zi de zi, prin jocul cu ele devin din ce în ce mai curiosi, vor explora si descoperi lucruri noi si astfel isi vor dezvolta abilitatile fizice si psihice.

Jucariile de dezvoltare sunt ideale pentru orice copil. Acestea ajuta atat la dezvoltarea abilităților motorii, cat si la stimularea creierului. Bebelusii pana in trei ani vor putea deprinde forme, dimensiuni si vor putea descoperi universul culorilor. Ajuta de asemenea la imbunatatirea abilitatilor motrice fine cat si stimularea imaginatiei.

Caruciorul pentru papusi, o jucarie atat de nostima

Pentru fetitele cochete care au implinit trei ani sau sunt in jurul acestei varste, recomandam un frumos carucior Maileg care are un aspect vintage exclusivist. Prezinta o parte metalica care are detalii in relief pe laterale, la fel ca si pe rotile caruciorului.

Husa care acopera partea de sus este confectionata din stofa si intregeste aspectul caruciorului.

Caruciorul este perfect pentru o plimbare, iar inauntru poate fi asezata jucaria preferata a copilului, pe care o puteti achzitiona tot de la noi.

Caruciorul are o dimensiune micro, acest lucru insemnand o inaltime de 15 centimetri si o latime de 10 centimetri. In principiu varsta recomandata pentru joaca cu caruciorul este de +3 ani.

Jucaria preferata a fetitei se poate intretine foarte usor prin spalarea la suprafata cu o laveta moale. Avand in vedere compozitia materialelor acestea nu se vor oxida sau deteriora in timp, iar umplutura din poliester reciclat face fata cu brio oricarei invazii de alte jucarii mai mici.

Cu acest carucior nostim de culoare galbena, asortat cu anotimpul calduros, fetita se va mandri ca poate avea grija de micile ei comori si le poate transporta de una singura, fara niciun ajutor.

La Little Prints gasiti calitate, inainte de toate

Pe langa jucariile pe care le gasiti pe site-ul nostru, de la Little Prints mai puteti achizitiona o gama variata de produse incapand de la suzete si accesorii, produse esentiale pentru noi nascuti, boluri si farfurii pentru diversificare si alimentatie, imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru cei mici, dar si noutati de la firme renumite cum ar fi Bibs, Frigg, Mushie, Maileg, Konges Slojd sau marca noastra proprie, Little Prints.

Va asteptam cu drag la cumparaturi pe site-ul nostru!