Jucariile pop-it au ajuns sa se viralizeze cu o viteza uimitoare pe internet. Sunt jucariile momentului si toti copiii le adora. Spre uimirea noastra, aceste pop-it-uri sunt folosite si de adulti ca jucarii antistres.

Retelele de socializare sunt luate cu asalt si multe clipuri au ajuns virale cu astfel de jucarii.

Cu toate acestea, inca sunt multi oameni care inca se intreaba ce este un pop-it.

Asa ca ne-am gandit ca in acest articol sa discutam mai pe larg despre aceste jucarii, avand in vedere ca le-am adus si noi in gama noastra de produse. Asadar, ce este un pop-it si de ce aceasta jucarie a cucerit lumea, puteti citi in randurile care urmeaza.

Ce este o jucarie pop-it

Multe persoane o aseamana cu folia cu bule pe care o stim cu totii si probabil fiecare dintre noi la un moment dat a spart o astfel de folie in copilarie. Astfel ca pop-it-ul functioneaza pe acelasi principiu, diferenta insa este ca bilele sunt impinse pe ambele parti si nu se sparg. Cert este ca pentru copii aduc o bucurie imensa, iar pentru adulti o relaxare indelungata.

Asa cum am mai spus, pop-it-urile au devenit populare pe retelele de socializare, iar vanzarea lor a devenit un adevarat fenomen.

Care este rolul unei jucarii pop-it

Dincolo de designul ei atragator, pop it-ul este o jucarie senzoriala care ii ajuta pe cei mici sa se concentreze si sa-si controleze emotiile. Este dedicata tuturor copiilor, de toate varstele, dar si adultilor. Aceasta ajuta de asemenea si la dezvoltarea abilitatilor motorii fine. Mai mult decat atat, astfel de jucarii sunt folosite si in centrele de terapie.

Descoperiti jucariile pop it Little Prints

Pentru ca sunt atat de virale si adorate de copii, pop it-urile nu puteau lipsi din gama noastra de produse. Diferenta dintre cele de pe piata si ale noastre este ca la noi le veti gasi sub alte forme si alte culori, asa cum v-am obisnuit.

Cat despre calitate, acestea sunt realizate din silicon alimentar si un cadru din plastic fara BPA. Ca si design, le puteti alege pe cele sub forma de floare, de paleta pentru pictura sau de telefon. Le puteti descoperi aici. Suntem siguri ca celor mici le vor capta atentia, dar si adultilor.

In plus, aceste jucarii sunt rezistente in timp, sunt usor de curatat cu apa si sapun. Sunt sigure pentru ca nu contin piese mici ce pot fi inghitite, astfel ca pot deveni si un partener ideal de calatorie. Pot fi luate in concedii, in parc, in vizita la prieteni etc. Avand in vedere ca nu sunt de dimensiuni mari, nu ocupa mult spatiu in bagaje, poseta sau rucsac.

Spre fericirea parintilor, scot un sunet placut si nu sunt deranjante ca alte jucarii zornaitoare.

Avand in vedere ca sunt lavabile sunt ideale pentru baie in cada, la piscina sau la plaja.

Asadar, descoperiti-le pe cele din magazinul nostru si alegeti-le pe cele preferate. Cei mici le vor adora, se vor juca in liniste.