jucarii de dentitie

In fiecare etapa din viata bebelusului parintii trebuie sa aiba pregatite cate si mai cate accesorii. Vine momentul in care ii ies primii dintisori si arata ca un iepuras dragalas, moment prielnic de a face poze pentru a memora aceasta etapa. Insa, pe langa dragalasenie, aparitia primilor dintisori vine si cu gingii inflamate, mancarimi, durere, plansete, somn agitat, saliva abundenta si refuzul de a manca. Este o perioada destul de stresanta, atat pentru copil, cat si pentru parinti, stiind ca dentitia trebuie sa-si urmeze cursul si nu pot preveni aceste simptome. Totusi, exista ceva ce poate ameliora simptomele acestei etape si anume jucariile de dentitie. Acestea nu numai ca sunt ideale pentru joaca, au design-uri si culori atractive pentru bebelus, dar il vor ajuta sa aiba zile si nopti mai linistite. Noi cei de la Little Prints ne-am propus sa oferim parintilor o gama variata de jucarii de dentitie care sa ii insenineze zilele celui mic, fara compusi chimici nocivi.

Iata cateva dintre avantajele jucariilor de dentitie si cateva modele care i-ar putea placea bebelusului tau sa le mestece:

  • calmeaza durerile gingivale
  • stimuleaza eruptia dentara
  • sustin dezvoltarea cognitiva si a dexteritatii. Bebelusul va parcurge niste pasi cand vede jucaria. Intai o studiaza, apoi o ghideaza cu manuta spre gura sa si o rontaie. El singur, desi nu ii va fi usor la inceput, va gasi partile cele mai rontaibile ale jucariei, iar in timp va directiona jucaria catre gura mai repede.
  • invata sa faca mici conexiuni. Va intelege ca jucaria ii diminueaza durerea, deci se va putea ajuta singur ori de cate ori simte nevoia.

Jucaria de dentitie unicorn rose

Unul dintre cele mai noi modele de la Konges Slojd este jucaria de dentitie unicorn. Acest model dragut sigur ii va capta atentia celui mic si este confectionat din 100% silicon natural. Jucaria ii stimuleaza simtul vederii, mirosului, auzului, atingerii si gustului. Il va calma imediat pe cel mic.

Jucaria de dentitie curcubeu 

Jucariile curcubeu de la Mushie vin intr-o varietate de nuante pastelate, sofisticate si la fel, sunt realizate din silicon alimentar de calitate inalta, nepunand viata bebelusului in pericol. Sunt o aditie simpatica colectiei de jucarii de dentitie si chiar estetice pentru casa ta. 

Jucaria de dentitie elefant 

Elefantul Jumby va deveni prietenul preferat al micutului tau. Aceasta jucarie are doua tipuri de texturi pe care cel mic sa le rontaie cu placere. Pe langa siliconul alimentar, jucaria de dentitie Jumby mai are si parti din lemn de fag. Aceasta, precum si multe alte jucarii de pe site-ul nostru, dispune si de bulinute reliefate ce vor ajuta mai mult la masarea si calmarea gingiilor. Regasesti aceasta jucarie de dentitie si in forma de iepuras.

Jucaria de dentitie inimioara

Acestea sunt de la Bibs si au diferite texturi in relief ce ajuta la stimularea eruptiei si ofera un confort linistitor. Este una dintre acele jucarii ce poate fi apucata usor de manutele celui mic si este disponibila intr-o varietate de culori moderne, foarte populare. 

Pentru a descoperi si celelalte modele disponibile si a alege ce crezi ca-i va place mai mult celui mic, acceseaza categoria noastra de jucarii de dentitie.