Cana pentru gustare

Cand incepe perioada diversificarii, incepe neaparat si mizeria in jur - pe haine, pe jos, pe pereti, pe orice se poate. Intr-adevar este de-a dreptul amuzant sa il vezi pe cel mic murdar pe la gura cu sos, mancand cu pofta. Si daca mai are si boalfe e imposibil sa nu-ti starneasca zambete. Totusi, aceasta distractie temporara vine cu mai multa treaba ulterioara pentru tine. Ai de strans, de spalat, iar uneori petele lasate de unele mancaruri nu mai ies pe veci de pe hainute. Din aceasta nevoie, noi ne-am gandit sa facem perioada diversificarii la fel de distractiva pentru cei mici, dar mai usoara pentru mamici si tatici.

Cana cu pai - gata cu varsarea lichidelor!

Stii si tu cat e de dificil atunci cand varsa bebe sucul, ceaiul sau chiar si apa pe diferite suprafete. Daca mai e vorba si de vreo canapea sau propriul pat matrimonial, aveti cu atat mai mult de furca. In cazul patului trebuie sa schimbati lenjeria, sa asteptati sa se usuce salteaua, asta in cazul bun in care a varsat apa. Daca e vorba de lichide mai lipicioase precum un suc de fructe, mai aveti si de spalat cu diferite solutii, caz in care totul va deveni si mai ud. Pentru a evita astfel de situatii, noi am pregatit pentru voi cani cu pai din silicon ce au capac fixat, iar tu nu-ti vei mai face niciodata griji ca bebe varsa ceva.

Cana pentru gustare antivarsare - pentru gustari ce stau la locul lor! 

Aceasta cana va deveni cu siguranta una dintre preferatele micutului, dar si a ta. Este realizata din silicon alimentar 100%, este eco friendly si vine intr-o varietate de nuante jucause si atractive. Cana pentru gustare este pliabila fapt ce aduce economie de spatiu, deci poate fi stransa imediat dupa ce copilul a terminat gustarea si pusa inapoi in bagaj. Dispune de protectii antivarsare si capac, pentru a pastra gustarile proaspete pe tot parcursul zilei. Este o cana ideala pentru ca micutii sa o ia in orice calatorie, in masina sau la restaurant.

Cana din silicon cu toarte - pentru copiii care se vad deja oameni mari!

In perioada diversificarii apare destul de rapid si nevoia bebelusului de a fi independent si de a face cu propriile sale manute lucruri pe care le fac si adultii. Avand in vedere ca acestia isi imita parintii de mici, dimineata cand va beti voi ceasca de cafea el se uita curios la voi cum tineti cu o mana toarta si duceti ceasca la gura. Vrea si el sa faca asta! Deci alege de la noi cana din silicon cu toarte care are un design simplu si simpatic si vine intr-o varietate de nuante. Cele doua toarte ajuta la prinderea mai sigura a canii de catre bebelus. Canile sunt special create pentru a nu adaposti bacterii. Totodata, introducand cana in rutina celui mic pana in punctul in care renunta la biberon, va sprijini o dezvoltare corecta a vorbirii, iar cavitatea sa orala va fi sanatoasa, prevenindu-se aparitia cariilor. 

Aceste produse sunt esentiale, fiind o etapa de trecere de la bebelus la copii independenti!