boluri diversificate

Prima sa jumatate de an din viata si deja v-a cucerit total cu fiecare grimasa pe care o face! Incepand cu 6 luni o alta etapa vine sa va zapaceasca realitatea si sa va impuna o readaptare. Bebelusul incepe sa guste din mancarea solida. Nu va asteptati sa aiba pofta sa incerce orice, caci abia ce descopera texturi noi.

In toata pregatirea de diversificare nu trebuie sa va lipseasca cateva produse. Veti cauta, cel mai probabil, un incalzitor de mancare, ustensile diverse, dar boluri diversificare si tacamurile sunt printre cele mai cautate, negresit.

Mushie si Little Prints, branduri de boluri pe care le veti adora

Am selectat pentru voi boluri de calitate, de la Mushie, alaturi de cele de brand propriu, Little Prints. Stim cat de importanta este hrana in viata copiilor vostri, stim cata atentie acordati ritualului acestuia. Pregatirile in sine, adica selectia produselor, este marcata de atentie sporita, de preferinta pentru materiale premium.

Bolurile noastre sunt din materiale moi, cu margini bine finisate, sunt usoare si rezistente. Le puteti spala clasic sau in masina de spalat vase, sunt usor de folosit si vor face fata cu brio chiar si primelor tentative ale celui mic de a se razvrati sau pur si simplu de a se juca cu mancarea si bolul de mancare.

Boluri practice

In gama noastra veti gasi boluri diverse. Toate acestea sunt de mare ajutor pentru mainile harnice ale mamelor care vor prepara cat se poate de rapid mancarea celui mic, precum vor fi la fel de practice pentru a servi mancarea celui mic.

De cele mai multe ori si mai ales pentru primele tentative de incercat hrana solida veti dori sa oferiti celui mic mai multe variante de mancare. Este un avantaj in acest sens autodiversificarea. Setul de doua boluri este la indemana pentru mamici. Asa cum v-am obisnuit, acestea sunt selectate din randul celor cu design simplist, fara compusi toxici in componenta lor.

Set de doua boluri aici. Sunt incapatoare si perfecte indiferent ce veti servi celui mic.

Seturi de boluri cu tacam inclus

Viata alaturi de cel mic este una imprevizibila. Apar mofturi, prelungiti ora de plimbat afara, dar ora de masa nu poate fi decalata. Asadar, fiti mereu pregatiti pentru aceasta cu boluri ce mentin mancarea in siguranta, cele cu capac spre exemplu. Sunt ideale si pentru incalzirea mancarii in cuptorul cu microunde, daca este cazul.

Bolul cu capac, asa cum veti gasi aici, este de asemenea o recomandare si un set pe care vi-l punem la dispozitie. Include si o lingurita. Ideal de purtat cu voi si la deplasari, in calatorii, pastreaza mancarea foarte bine pana cand micul print sau printesa doreste sa mai serveasca.

La fel de bine puteti alege un set de bol prevazut cu ventuza, cu tacamuri asortate incluse. Bolul este conceput special, pentru ca tacamurile sa fie bine pozitionate intre pauzele de masa. In culori atractive, astfel de boluri vor marca prima experienta a celor mici in aventura mancarii solide. Oferta noastra, aici.