Clip latisor suzeta

Suzetele au capacitatea de a-i linisti fantastic pe cei mici. Sunt indispensabile si nelipsite din casa parintilor cu bebelusi si de cele mai multe ori ele sunt cele care stopeaza un episod de plans a celui mic. In plus, unele suzete sunt parca date cu praf magic de zane pentru ca au capacitatea de a linisti si adormi pe cel mic in cateva secunde.

Daca ati ajuns vreodata la intrebarile: “Care este cea mai potrivita suzeta pentru bebelusul meu?” sau “Ce accesorii ar mai trebui sa adaug in cosul de cumparaturi?”, in urmatoarele randuri veti gasi raspunsurile potrivite.

“Care este cea mai potrivita suzeta pentru bebelusul meu?”

Un lucru este clar, calitatea isi va spune intotdeauna cuvantul in produsele pe care le alegeti. Si aici, calitatea este cea care primeaza. Ce inseamna calitate? In functie de materialul din care sunt confectionate suzetele, cat si forma acestora, cel mic va fi fericit, dar si protejat. 

Gama noastra de produse in ceea ce priveste suzetele este creata cu grija si atentie, tocmai pentru a oferi celor mici siguranta. Scuturile sunt confectionate din polipropilena, un material din plastic usor si durabil, iar tetinele sunt 100% din latex natural. Puteti vedea mai multe detalii aici.

Dimensiunile de asemenea sunt foarte importante atunci cand alegeti suzetele. Noi avem disponibile 3 dimensiuni pentru varste cuprinse intre 0-6 luni, 6-18 luni si 18 plus.

Important!

Din motive de siguranta si igiena, reinnoiti suzeta dupa 4-6 saptamani de utilizare. De asemenea sterilizati suzetele cu apa clocotita inainte de utilizare.

“Ce accesorii ar mai trebui sa adaug in cosul de cumparaturi?” 

Clip lantisor suzeta si protectii suzeta. Da, este necesar sa luati in considerare si aceste accesorii pentru ca nici nu stiti cat o sa va ajute. Daca plecati la plimbare cu cel mic, nici aici suzeta nu trebuie sa lipseasca. Optati pentru varietatea de modele de clip lantisor suzete de la noi, fiind un ajutor de nadejde pentru a nu pierde suzeta. Copilul are tendinta la un moment dat de a arunca suzeta pe jos, ori atunci cand aceasta este atasata de el, va fi in siguranta. 

Iar daca sunteti grabita si ati uitat clipul lantisor acasa, va vine in ajutor protectia pentru suzeta. Este o husa protectoare foarte practica in orice moment. Suzetele nu se vor mai murdari sau vor mai fi expuse microbilor. Astfel ca micutul va fi in siguranta de fiecare data. 

Protectiile sunt realizate 100% din silicon alimentar ce nu contin BPA, PVC sau alte substante toxice, au un design foarte elegant si pot fi agatate de carut, de geanta sau de orice obiect pe care il aveti la indemana.

Cu produsele noastre de la Little Prints este atat de simplu atunci cand trebuie sa alegeti suzetele si accesoriile potrivite pentru acestea. Aveti la indemana toate detaliile necesare pentru fiecare produs in parte, plus o gama foarte diversificata de unde puteti alege.

Sanatatea si siguranta micutului este foarte importanta, iar noi ca si parinti suntem direct responsabili pentru alegerile pe care le facem pentru el.