Parul celei mici trebuie sa fie intotdeauna aranjat, pentru ca fiica ta sa nu fie deranjata de el. Agrafele si elasticul de par sunt accesorii esentiale, mereu necesare, iar faptul ca sunt destul de usor de folosit le face ideale pentru a prinde parul in diverse moduri. Fiecare agrafa va oferi sustinere si rezistenta firelor de par, astfel incat vei fi cu totul multumita de alegerea facuta.

Accesoriile pentru par te vor ajuta sa ii faci fiicei tale coafuri ce o vor pune in evidenta!

Agrafe de par tip funda pentru fiica ta

Agrafele de par sunt disponibile in diverse modele si, desigur, se potrivesc fiecarei fete. Poti alege agrafe de par care au o funda mare. Opteaza sa prinzi parul fetitei tale cu o agrafa, cum ar fi cea cu funda mare, Abby. Acest tip de funda cu siguranta va fi un accesoriu care o va face pe fetita sa iasa in evidenta. Nu uita, fiecare funda este o varianta practica si un accesoriu care va atrage atentia tuturor. Fundele sunt apreciate atat de cei mici, cat si de cei mari. Alege astfel de funde, pentru a completa gama de accesorii a fiicei tale!

Agrafe de par tricotate pentru fata ta

Agrafele de par tricotate au inceput sa devina tot mai apreciate si cu siguranta le-ai mai vazut pe acestea in revista online. Alege chiar o agrafa tricotata floare, ce este potrivita pentru fiica ta. Acest tip de agrafa este delicata, dar va oferi si rezistenta principala coafura pe care o ai facut-o cu atentie. Nu uita, agrafele de par sunt tricotate, fiind chiar un accesoriu rafinat, in ceea ce priveste prinderea parului fiicei tale. Fiecare fata ar trebui sa aiba agrafe de calitate in trusa si acestea vor face sa arate cu totul special.

Agrafele de Craciun sunt un accesoriu potrivit pentru urmatorul sezon. Acest tip de agrafe sunt tricotate cu mare grija si au elemente specifice care sa se potriveasca cu venirea Craciunului. Poti achizitiona chiar si o agrafa de Craciun crosetata.

Elastice de par din materiale de calitate

Elastice de par, care sunt confectionate din materiale de calitate sunt ideale pentru a prinde fetei tale parul intr-un mod practic. Elasticile de par te vor ajuta sa ii creezi coafuri inedite pentru fiica ta. Fiecare elastic de par are un model rafinat, care sa fie potrivit fiicei tale. Acestea se achizitioneaza sub forma de set, pentru a-ti oferi posibilitatea sa ii faci fiicei tale doua codite, ce sunt tipice varstei.

Accesoriile de par, atat pentru micul tau bebelus, cat si pentru fiica ta mai mare, pot sa faci sa arate cu totul uimitor. Alege sa accesorizezi cu agrafe si elastice de par, potrivite in totalitate. Pe site-ul nostru, littleprints.ro, vei gasi numeroase modele de agrafe si elastice, chiar si fundite care o vor face pe fiica ta sa arate uimitor, indiferent daca este inca in perioada prescolara. Pe littleprints.ro vei gasi tot ce ai nevoie!