De cum incep sa faca primii pasi si de cum sunt tot mai curiosi in legatura cu lumea exterioara, parintii celor mici doresc a le cauta noi preocupari pentru a-i tine in priza tot timpul. Jucariile sunt nelipsite din repertoriul lor, de aici si dorinta parintilor de a le da ceva mai mult decat o joaca, de a le da si oportunitatea sa invete. 

Propunem in acest articol o jucarie haioasa si interactiva, un cadru de blocuri din lemn care este creat in asa fel incat sa-l tina ocupat, dar si sa ii ofere doza de informatie de care are nevoie la varsta lui. Cadrul format din blocuri din lemn a fost creat in scopul perfect de a combina atat timpul de joaca cu invatarea.

Este o jucarie potrivita pentru copii de peste 3 ani si este produs din lemn de fag. Cuburile sunt unele colorate, ideale pentru cei mici. Acestia se vor indragosti imediat de ele si le vor integra de indata in rutina lor de joaca. Jucaria nu se spala, poate fi stearsa cu o carpa umeda, pentru a nu se depune praful pe aceasta. Asupra acesteia nu este indicat a se actiona cu anumite substante chimice.  

Little Prints un univers al jucariilor pentru cei mici 

Ai ramas in pana de idei si nu stii ce cadou sa-i cumperi celui mic cu ocazia sarbatorilor? Doar stii, ca noi la Little Prints pregatim cadouri si idei de cadouri minunate pe care le poti lua in considerare pentru a ta minune. Acest bloc cu accesorii il poate stimula sa invete, sa fie mai curios si sa puna fel si fel de intrebari cu scopul de a-l face sa invete cat mai multe.  Cuburile sunt numerotate cu cifre si au si parti desenate pentru ca cel mic sa poata fi surprins si prin intermediul acestor mici atentii/ detalii.

Cuburile sunt asezate pe un cadru si se pot invarti de catre cel mic. Va gasi o placere sa le rasuceasca pe toate partile, descoperind astfel cifre, litere si desene menite sa-i imbogateasca cunostintele. Pentru ei un cadou minunat din lemn, pentru parinti o buna unealta care le deschide celor mici oportunitati grozave de invatare. 

Comanda online pentru a evita aglomeratiile din magazine

Stii de unde sa comanzi aceasta jucarie, asa ca ce te opreste? Vezi in pagina oficiala mai multe detalii si alege tot ce-i mai bun pentru puiul tau, dar nu numai. Iti pregatim cu drag tot felul de articole si produse care mai de care mai speciale care au menirea de a te ajuta sa alegi pentru ai tai copii sau copii prietenilor produse si obiecte frumoase si interactive. 

Acum ca se apropie sezonul sarbatorilor, cu siguranta ca deja ti-ai facut lista de cumparaturi cu produsele pe care doresti a le cumpara celor dragi. Nu uita sa ne vizitezi si online pe littleprints.ro pentru a explora gama de cadouri pregatite pentru tine. Alege sa faci o mica bucurie celor dragi prin alegerea unor cadouri deosebite.