Se spune despre fete ca sunt printese, ca sunt rasfatate si ca pentru ele s-au creat colectii variate de accesorii. Putem sa nu dam dreptate celor care spun asta? De indata ce veti descoperi colectiile noastre de accesorii pentru cap, agrafe de par diverse, va veti convinge pe deplin de asta.

Colectia de agrafe si clamite Little Prints

Intelegem foarte bine nevoia de a opta pentru tinute pretentioase. La fel de bine intelegem faptul ca accesoriile sunt de un farmec aparte, cireasa de pe tort in look-ul final al unei fetite. Ce alegeti in materie de accesorii va fi un mod excelent de a pune in valoare tinuta sau dimpotriva, poate fi haosul vizual - cand tinuta este mai degraba o aglomerare de elemente.

Cert este ca in colectia noastra de accesorii, clamite si agrafe, veti descoperi varietate de accesorii de cap potrivite pentru orice tip de tinuta.

Cand este timpul potrivit pentru accesorii de par

Din teama de a nu rani bebelusul, de a nu exagera, unii parinti isi vor pune si aceasta intrebare, despre cand este timpul potrivit pentru a incepe sa foloseasca accesorii de cap. Accesoriile marca Little Prints si in general produsele din magazinul nostru online sunt concepute cu multa atentie, incat sa nu raneasca si sa fie potrivite pentru cei mici. Intelegem si cat de delicat este scalpul sau parul unui bebelus.

Respectati indicatiile oferite pentru fiecare produs in parte. Agrafele sunt potrivite pentru acele fetite care au suficient par incat sa prindeti accesoriul in cauza. Evitati accesoriile de tip elastic cel putin in primele luni de viata, acestea implica sa strangeti parul si astfel il predispuneti la rupere. Este cu atat mai delicata situatia, cu cat bebelusii au par moale si fin in primul lor an.

Clame si agrafe elegante

Cu o asa mare varietate de optiuni va ganditi ce sa alegeti cand mergeti afara si fata are tinute streetwear si ce alegeti cand in poveste este vorba despre tinute mai elegante. Avem de toate, pentru toate gusturile!

Pentru tinute elegante - fie ca este vorba de o salopeta, de rochie din catifea cu ciorapi lungi asortati puteti opta pentru clamite de asemenea din catifea. Cele pentru tinute de gala pot fi cele cu accesoriu stralucitor, cu pietre colorate.

Dantela nu este nici ea uitata, unul din materialele de mare finete cu care orice doamna sau domnisoara poate impresiona. Creati tinute deosebite si nu uitati de accesoriile ce sunt pe masura. Adica setul de agrafe cu fundita din dantela. Albe, delicate, elegante in simplitatea lor si cu care pur si simplu nu aveti cum sa treceti neobservate, astfel de agrafe sunt aici disponibile!

Nu in cele din urma, va sugeram pe cele inchise la culoare, de un negru intens, funde clasice, mari. In mijlocul acestora troneaza o brosa batuta in pietre, alba, deosebita. De preferat ca astfel de accesorii sa fie asociate unor tinute in nuante deschise, contrastante. Efectul wow va fi cu atat mai intens.

Nu va ia mult sa va decideti, pentru ca astfel de clame sunt negresit minunate si va atrag privirea ca un magnet!