Cat este de frumos ca cei mici, fie ei baieti sau fete, sa fie imbracati cat mai adecvat varstei lor, in haine care sa le sublinieze dragalasenia, dar si grija parintilor pentru a le asigura acele piese de imbracaminte care sa nu ii jeneze la miscari.

Mai ales cand sunt bebelusi, este destul de greu sa cauti prin magazine pana gasesti exact ce i se potriveste, dar si materialul din care sunt confectionate sa fie cat mai delicat cu pielea lor fina.

Apoi mai vorbim si de accesorii, pentru ca acestea completeaza in mod fericit tinutele lor, facandu-i sa semene cu niste mici printi sau printese.

Cand mami se asorteaza cu bebele

Mai nou, in ultima vreme, este la moda ca mama sa se asorteze cu cel mic nu numai la haine, dar si la accesorii. De exemplu, sa se imbrace la fel sau sa poarte acelasi accesoriu care sa arate legatura stransa dintre ei. Vorbim aici de o relatie de iubire care se reflecta zi de zi prin grija pe care mama i-o poarta copilului ei.

Astfel, la plimbarile prin parc sau in vacante, cei doi se pot armoniza purtand aceeasi pereche de ochelari de soare.

Setul de ochelari asortat Mom & Me este cadoul perfect de la mama pentru copil, pentru a arata conexiunea dintre ei. Cel mic se va bucura sa vada ca si mama foloseste acelasi model de ochelari si ii va purta cu bucurie.

Ramele celor doua pereche de ochelari sunt asortate perfect iar modelele sunt in acelasi timp elegante si indraznete, pentru mamici care adora sa se joace cu produse la moda.

Set potrivit pentru vara, dar nu numai

Ochelarii de soare Little Prints, cu rame la moda, sunt accesoriul perfect pentru orice anotimp, nu doar in sezonul estival. Dar sunt recomandati cu precadere vara, deoarece au un rol important in protejarea ochilor, mai ales pentru copii, deoarece au ochii mai sensibili.

Datorita designului si comoditatii lor, ochelarii de soare sunt potriviti atat pentru fete, cat si pentru baieti. Varsta recomandata este de la 18 luni pana la 6 ani.

Ochelarii de soare MoM&Me au fost special concepute pentru cei mici, pentru ca sunt foarte usori si confortabili si este o placere sa ii poarte. Atat mamele, cat si copiii se vor bucura sa fie in trend, unul langa altul.

Ochelari creati special pentru a fi purtati in set

Lentilele sunt create anumite pe dimensiuni potrivite pentru cei mici, astfel incat sa acopere intregul camp vizual al privirii bebelusului sau al copilului.

Pentru o protectie optima, lentilele ambilor perechi de ochelari sunt prevazute cu UV400.Ochelarii vin ambalati elegant intr-un saculet de protectie Little Prints, care poate fi folosit ulterior atunci cand nu sunt purtati.

Pentru cei care vor sa le achizitioneze, dimensiuni ramelor de ochelari pentru copii sunt lungimea de 12,4 cm si latimea de 12,6 cm. Iar dimensiunile ramelor de ochelari pentru mama sunt lungimea de 14,3 cm si latimea de 14,5 cm.

Ramele sunt confectionate din plastic rezistent. Ochelarii se curata usor cu apa calda si sapun, cu pH neutru. Pot fi uscati prin stergere, cu o laveta moale.

Pentru bucuria celor mici alegeti setul MoM&Me de pe site-ul nostru.