Suzete bibs

Alegerea mai grea a trecut si cel mic iubeste acum suzeta sa Bibs. Sau poate o prefera pe cea semnata Frigg. Oricare ar fi decizia sa, important este ca accepta un astfel de produs care nu il afecteaza deloc si nu ii creeaza disconfort. Din contra, ii alina durerea de multe ori si il linisteste noaptea cand simte nevoia de putina atentie. Este un lucru stiut ca suzetele sunt ca o salvare pentru mamici, un substitut a nevoii de a fi tinut mereu in brate si poate alaptat. 

Cu fiecare alegere pe care o faci cel mic are parte de o grija si de o atentie cat mai buna, in special cand alegi produsele premium. O crestere optima si sanatoasa are la baza decizii importante luate la timp. Orice material si orice produs neigienizat poate contribui la dezvoltarea unor probleme de sanatate, exact ceea ce vrei sa eviti pentru micutul tau. Din acest motiv, este important sa fii atenta la specificatiile despre fiecare produs pe care il cumperi pentru bebe. Produsele de pe site-ul nostru sunt special create si ai garantia ca este ferit de orice probleme, atat de iritatiile neplacute des intalnite, cat si de cele de dentitie. 

Suzetele Bibs sunt cele recomandate si preferate si nu degeaba se intampla asta. De cand le-am adus pe piata din Romania acestea au cunoscut o popularitate neasteptata si astazi au devenit poate si un trend in randul mamicilor, dar in special au devenit parteneri ideali pentru bebelusi. 

Cum poti avea grija de suzeta celui mic 

Ca orice alt lucru pe care i-l introduci celui mic si care ia contact cu gurita acestuia, chiar si suzetele trebuie sterilizate. Inainte de utilizare trebuie sa ai in vedere sterilizarea acestora, dar nu este foarte greu de realizat acest lucru. Trebuie doar sa introduci suzeta in apa clocotita, astfel incat sa dispara orice bacterie care poate a luat contact cu aceasta. 

Poti face asta ori de cate ori suzeta Bibs, preferata de micut, ia contact cu solul. Poti steriliza suzeta daca o lasi aproximativ 5 minute intr-un bol in apa clocotita. O lasi la uscat si la racit si mai apoi o poti da celui mic. Daca vrei sa o racesti mai repede poti turna apa rece peste ea. 

Cu cat copilul este mai mic, cu atat ar fi mai bine sa realizati acest proces mai des. Chiar in fiecare zi, daca nu cel putin o data la doua zile. 

Stiai ca indiferent de modelul suzetei pe care il alegi, trebuie sa o schimbi dupa aproximativ 5 saptamani? In unele cazuri trebuie schimbata chiar la 4 saptamani sau la 6. Asta se intampla din cauza ca tetina este din latex natural si este firesc ca aceasta sa isi schimbe forma in timp. Suzeta trebuie schimbata si din motive de igiena, dar si pentru ca cel mic sa o poata utiliza corect. Daca tetina isi mareste volumul devine incomoda si deranjanta, deci trebuie luate astfel de masuri.

Cu ocazia aceasta poti schimba si culoarea suzetei alese, astfel incat bebe sa aiba cate o suzeta pentru fiecare outfit.

Te invitam in cadrul paginii noastre pentru a descoperi toata gama de suzete Bibs pe care bebelusul tau le va adora!