Boluri si tacamuri

Fiecare copil creste, poate chiar mult prea repede, din punctul de vedere al parintilor. Este firesc sa se dezvolte in fiecare zi din ce in ce mai mult si sa vrea sa descopere lucruri noi. Este procesul firesc prin care acestia invata si iau contact cu totul din jurul lor, poate chiar si cu obiectele de pe jos, nu foarte benefice pentru sanatatea lor. Acesta este procesul prin care fiecare trece, invata prin incercare si eroare, descopera ce ii place si ce nu, ce prefera si ce nu mai vrea sa vada niciodata. 

Perioada diversificarii este cu adevarat o experienta si o provacare pentru fiecare parinte, dar este totusi o perioada frumoasa, plina de reactii, gesturi si fete care mai de care mai amuzante pe care cel mic le face. Asta in functie de ceea ce serveste in timpul mesei respective. Sunt numeroase filmulete in care bebelusii descopera gusturi precum dulce, sarat, acru si reactioneaza foarte amuzant si diferit.

In tot acest proces este important sa aveti la indemana cele necesare, astfel incat copilul sa fie ferit de pericole, de iritatii sau, mai rau, de infectii. Pe site-ul nostru puteti gasi diverse seturi si obiecte independente special create pentru cei mici, astfel incat acestia sa se poata bucura de fiecare gustare pe care o servesc. 

Seturile pentru diversificare 

Din grija pentru cei mici si ca suport pentru parinti am creat seturi speciale pentru aceasta perioada de diversificare in care cei mici trec de la alimentatia cu lichide la alimentele solide. Ne-am gandit la fiecare aspect, astfel incat sa ii fie usor celui mic atunci cand mananca, dar si pentru voi, parintii sa fie cateva griji in minus. 

Gama noastra Little Prints de boluri si tacamuri pentru diversificare sunt realizate din silicon alimentar, motiv pentru care puteti sta linistiti ca cel mic nu intra in contact cu diverse materiale toxice. Nu contin BPA, PVC sau ftalati, deci sunt sigure pentru a fi utilizate. Daca achizitionati un set veti primi pentru un pret accesibil atat bolul care dispune de o ventuza care il mentine pe masa, capac, dar si lingura cu furculita.

Datorita acelei ventuze nu veti mai avea de strans toata mancarea de pe jos dupa fiecare masa, pentru ca orice continut din bol va ramane la locul lui, fara accidentele frecvente in care se rastoarna si se imprastie totul in jur. Daca vreti sa faceti acest proces si mai simplu, de curatenie de dupa masa puteti comanda chiar si o baveta din silicon. Aceasta trebuie doar spalata cu apa dupa masa si este gata pentru a fi reutilizata. Mancarea cazuta din gurita copilului va ramane stocata in buzunarul de la baza bavetei si astfel grijile parintilor scad, in timp ce bucuria celor mici creste pentru ca le este permis sa manance exact asa cum isi doresc. 

Un alt set pe care il puteti comanda este cel format din 3 piese care este conceput si gandit la fel de inteligent, astfel incat mancarea sa nu se verse, datorita capacului deschis prin care incap doar degetele micutului pentru a extrage bucatile de mancare.

Accesati site-ul nostru → www.littleprints.ro pentru a descoperi toate aceste seturi care isi vor dovedi eficienta in toata aceasta experienta de diversificare prin care trece bebelusul vostru.