Grija fata de ale noastre minuni nu se opreste niciodata. Chiar daca acestia vor creste mari intr-o buna zi, acel sentiment de grija nu va disparea niciodata. Pentru multi parinti acel moment este unul indepartat pentru ca acum bebelusul inca se acomodeaza cu lumea externa. Acesta se bucura de toata atentia parintilor, a membrilor familiei si chiar a necunoscutilor. Atunci cand mama este hotarata sa iasa cu cel mic la plimbare, inevitabil cel mic atrage priviri si se bucura de complimentele persoanelor aflate in parc la acel moment.

O varianta potrivita pentru a scoate din ecuatie caruciorul cel de toate zilele consta in adoptarea unui altfel de sistem. Nuna - sistem ergonomic, este acel sistem de care este nevoie daca va doriti ca cel mic sa stea la pieptul dumneavoastra. Cel mic va fi aproape de dumneavoastra, iar contactul cu el va fi unul cu multe beneficii.

  • O legatura emotionala puternica

Purtarea bebelusului la piept ajuta la dezvoltarea conexiunii emotionale puternice intre parinte si copil. Contactul fizic ofera bebelusului sentimentul de siguranta. Conexiunea cu un parinte ii va transmite ca este protejat si ca nimic rau i nu se poate intampla.

Bebelusii care sunt purtati la piept au oportunitatea de a observa si de a invata din mediul inconjurator. Ei sunt mult mai implicati in activitatile de zi cu zi si pot interactiona mult mai usor cu adultii.

Fiind purtati la piept, bebelusii isi pot imbunatati calitatea somnului. Contactul cu un parinte, si implicit cu armonia acestuia le poate oferi confort si liniste, facandu-i sa adoarma mai usor si sa doarma mai profund.

Purtarea corecta la piept a celor mici poate sustine dezvoltarea sanatoasa a soldurilor si a coloanei vertebrale a bebelusului, contribuind la evitarea unor probleme legate de postura.

  • Un sistem modern, un ajutor pentru parinti

Sistemul ergonomic este realizat dintr-o tesatura din plasa ce permite pielii sa respire. Bretelele necesare prinderii sunt unele captusite, special pentru umeri si talie. Este realizat in asa fel incat purtarea bebelusului in marsupiu sa fie una confortabila atat pentru parinte, cat si pentru cel mic. Vine insotit de doua bavete diin bumbac organic si de o geanta detasabila ce se poate purta pe incheietura mainii sau atasata de centura din talie. In caz de ploaie sau vant, acoperitoarele sunt integrate si pot fi scoase foarte usor la nevoie.

Are o caracteristica inovativa si anume cataramele magnetice care vin cu un sistem magnetic cu auto-ghidare care fac ca cel mic sa aiba o pozitie stabila atunci cand se afla in marsupiu. Sistemul MagneTech include o catarama magnetica cu ghidare automata care se blocheaza automat, asigurand o atasare usoara si sigura. Fermoarele de prindere sunt acoperite pentru a nu avea contact cu pielea bebelusului.

Noi ne oprim aici cu informatiile despre acest sistem. Mai multe despre despre acest produs veti putea citi in pagina oficiala littleprints.ro. Magazinul nostru este unul dedicat copiilor, dar si parintilor in aceeasi masura, asadar veti putea gasi cu siguranta ceea ce cautati pentru bebelusul dumneavoastra.

Spor la cumparaturi!