De cand apare in viata voastra, fetita este minunea pe care o adorati. Un alt mod prin care va aratati aprecierea pentru ea, este placerea de a face shopping si de a alege tinute minuante. Ce ar fi acestea fara accesoriile potrivite? Pentru nou-nascut, dar si pentru copii de orice varsta, pentru fete cochete, recomandam bentitele.

Desigur, acestea sunt oricand o completare fancy, dar cum sezonul rece impune mai degraba purtare caciulilor, ne vom rezuma la bentite doar cand vine vorba de tinutele de interior. Iata de ce aceste accesorii de cap pentru bebelusi si copii sunt atat de adorate si de ce merita sa le aveti in vedere.

Potrivite la orice varsta

Daca in etapa de nou-nascut o bentita este mai sigura si usor de folosit, nu incomodeaza pentru ca nu presupune sa strangeti parul, cand vorbim de copii bentitele sunt alternative ale altor accesorii. Fundele, clamele nu sunt preferate de totii copiii, asadar bentitele raman printre favorite.

Datorita faptului ca au baza o banda elastica, acestea se muleaza pe capul fetitei, fara sa o incomodeze sau sa o stranga. Sunt adorabile, fie ca vor fi purtate cu funda pe mijlocul capului sau pe laterale.

Versatile ca stil

Din moment ce un bebelus sau copil se obisnuieste cu un anumit tip de accesoriu, va veti bucura sa puteti continua cu acelasi stil in orice context. Ei bine, aflati despre aceste bentite pentru fete ca sunt versatile si deci potrivitie la aproape orice tip de tinuta. Cele in culori precum rosu sau verde se vor potrivi de minune la tinutele festive, in timp ce altele in culori deschise pot fi alese la tinutele de zi cu zi.

Recomandam ca cele care au funda din catifea spre exemplu sa fie alese pentru tinutele sofisticate si la ocazii speciale.

Materiale premium, soft si placute cand sunt purtate

Una din marile frici sau retineri ale mamelor, in mod special cand vine vorba de accesoriile pentru copii, se refera la confortul in timpul purtarii. Ei bine, bentitele din selectiile noastre sunt unele dintre cele mai soft si placute accesorii. Atat banda elastica, cat si decoratiunile, accesoriile centrale sunt realizate din materiale atent alese, pentru ca produsele noastre sunt premium.

Unele dintre bentitele pe care le veti descoperi aici sunt din randul celor handmade. Sunt cu atat mai pretioase, avand in vedere ca sunt lucrate manual. Chiar si in variantele cele simple, o funda atent legata, sunt adorabile si fancy. Spre exemplu, recomandam bentita Jolly White pentru increstinare sau tinuta festiva de sarbatori.

Intr-o varietate de culori si modele, aveti de unde alege ceva potrivit pentru viata de zi cu zi si tinutele aferente. Bentitele sunt printre primele accesorii pe care orice mama de fata isi doreste sa le foloseasca. Fie ca planuiti o sedinta foto new-born sau una pentru ocazii speciale, nu uitati sa alegeti si bentita colorata potrivita. Va fi un touch magic intregii tinute.

De asemenea, va recomandam sa descoperiti si gama noastra de noutati, pentru ca si alte accesorii interesante le puteti alege de aici.