Bibs

Toamna se numara bobocii si...suzetele. Pentru cei care nu sunt la etapa prescolara, suzetele sunt best friends. Orice parinte stie ca suzeta, odata ce este indragita, creeaza o legatura aparte cu cel mic. Este acel accesoriu indispensabil pentru bebelus. Ii face acomodarea mai usoara si noptile mai linistite.

Bibs este brand destul de generos in ceea ce priveste paleta cromatica. Daca veti mai tria optiunile si din punct de vedere al varstei, restrangeti destul de mult lista. Si totusi? Care sa fie aleasa? Cea maro ca de ciocolata sau cea baby blue ca cerul senin? 

Culorile toamnei in gama de suzete Bibs

Intrebati un parinte dupa ce criterii aleg o suzeta si va veti da seama ca un simplu accesoriu poate fi, de fapt, o poveste despre grija materna si paterna. Poate ca nu pare astfel, insa din grija pentru cel mic, din drag si atentie pentru linistea sa un parinte responsabil va cauta minutios acel accesoriu perfect. 

Bibs Color poate fi gama de suzete daca nu perfecte, atunci aproape de perfectiune. Sunt create special sa ofere bebelusilor alinare, cu minim de risc in ceea ce priveste evolutia lor, dezvoltarea lor armonioasa. Am discutat de atat de multe ori despre beneficiile reale pe care cei mici, dar si adultii le au cand fac o astfel de alegere. Daca din punct de vedere al constructiei lor sunt benefice, sa vedem la partea estetica ce conteaza. 

Culorile pe care suzetele le au sunt o fascinatie pentru cei mici. Sa nu va fie cu mirare cand incep sa aiba deja preferinte in acest sens. Desigur, parintii vor fi cei care vor crea tinute dragalase si vor compune un look perfect pentru fiecare zi. Sa combinam totul cu suzeta! 

Din gama Bibs Color culorile de toamna sunt poate primele pe care le depistati. Sa fim in pas cu sezonul! De la nuante pamantii si pana la acele note calde, pastelate aveti de unde alege, fie ca este vorba de o suzeta pentru fetita, fie ca este vorba de un mic print. 

Pentru o nota dramatica - nuanta iron. Un gri intens, pentru cei care stiu clar ce preferinte cromatice au.

Pentru cei care cauta alternativa rozului obositor - nuantele dusty lilac sau woodchuck. Roz pentru o fetita este culoarea predictibila si chiar o alegere clasica. Poate ca altceva este mai interesant.

Pentru cei cu preferinte atipice - nuanta petrol, ca strugurii savurosi sau dark oak ca nucile bine facute si gata de cules.
Dupa ce depasiti etapa de alegere a suzetei in functie de forma si stati cu grija daca cel mic o va accepta sau nu, treceti la alt capitol: cu ce culori sa va delectati! Este uimitor cat de atractive pot fi suzetele Bibs si cat de placute sunt combinatiile cromatice. Acestea vor marca prima etapa din copilaria copiilor vostri. Nu vi se pare important ca fiecare accesoriu - inclusiv suzeta - sa fie ales cu maxima atentie?!

Va asteptam in e-shop-ul nostru, www.littleprints.ro, cu gama variata de suzete si un curcubeu de culori.