suzete bibs

Bebelusii sunt printre cele mai plapande fapturi, in special in primele saptamani de viata. Abia se obisnuiesc cu mediul extrauterin, descopera noi voci, stari, forme si culori. Au nevoie de grija si de atentie in permanenta ceea ce orice proaspat parinte ofera. Chiar si atunci cand doarme bebelusul parintii in general tot stau si il vegheaza, se minuneaza de el si il sorb din priviri. In special la o prima experienta, deci cand este vorba despre primul copil este firesc sa apara zeci de intrebari pe zi, nelamuriri, decizii care cantaresc greu. 

Nimeni nu se naste invatat si este firesc sa nu stii ce sa faci in unele situatii. Totusi instinctul de mama sau de tata te vor ajuta sa iesi repede din impas si vei afla ca sunt lucruri pe care pur si simplu le stii, la momentul potrivit. Este important sa ai grija de cel mic, sa il inconjori numai de lucruri create din materiale speciale, pentru ca nu vrei sa ii apara vreo iritatie si nici sa faca vreo alergie. Noi suntem alaturi de fiecare parinte in parte si e-shopul nostru Little Prints este puntea dintre parinti si produsele speciale pentru bebelusi de la branduri premium.

Una dintre marile dileme ale parintilor este cu privire la intrebarea Este indicat sa ii dau suzeta bebelusului meu? Este o intrebare care a aparut acum cativa ani pe buzele parintilor pentru ca unii experti au considerat ca acele suzete pot afecta dictia si dantura celui mic. Iata ca anii au trecut si expertii au acordat mai multa atentie acestor aspecte si au schimbat atat de mult modul de prelucrare a acestor produse incat acum au un cu totul alt design, creat special pentru nevoile celui mic, astfel incat sa nu il afecteze in nici un fel. Cel putin suzetele Bibs disponibile pe site-ul nostru respecta toate cerintele si se incadreaza in toate aceste caracteristici. Si acum sa revenim la intrebarea mai importanta:

Suzeta Bibs - este potrivita din prima luna sau nu?

Avand in vedere faptul ca aceste suzete au fost create conform unor criterii stricte si respecta toate regulile de siguranta, raspunsul este DA! Aceste suzete semnate Bibs sunt potrivite pentru bebelusi chiar de la prima luna. Este important doar sa o alegi pe cea corecta. Fiind un brand premium, atentia la detalii conteaza si astfel au fost create suzete pentru 3 categorii diferite de varsta. 

In acest sens, gama Bibs Color si mai exact cele speciale pentru 0-6 luni sunt potrivite pentru cei mici. Suzetele au rolul de a-l calma pe cel mic, chiar si atunci cand este in patut singur. Motiv in plus pentru care sa ii dai suzeta cand scanceste, pentru a nu-l ridica in brate de fiecare data. Mai mult decat atat tetina imita foarte bine sanul mamei ceea ce ii ofera un confort extra. Materialul din care este confectionata tetina este latex natural, deci fara BPA, PVC sau alte materiale de acest gen care pot fi toxice.

Va asteptam in cadrul site-ului nostru https://www.littleprints.ro/ro pentru a descoperi toata gama de suzete Bibs, potrivite pentru fiecare bebelus in parte, inca din prima zi de viata.