Anotimpul rece s-a instalat rapid atat afara cat si garderoba noastra. Pantalonii grosi si bluzele cu maneca lunga au inlocuit tricourile si pantalonii scurti pe care obisnuiam sa ii purtam in lungile plimbari de vara. Atat hainele adultilor, cat si celor mici au suferit modificari, unele care chiar au adus incantare pe fetele bebelusilor.

O piesa ce poate fi purtata oricand si in orice combinatie este cardiganul pentru bebe, placut si moale la atingere. Este o piesa versatila ce poate fi combinata in mai multe tinute.

Ce prefera micutul tau?

Fiind o piesa atat de utila, si nu o spunem noi, o spun in general mamicile care cauta cu ardoare ca micutii lor sa fie imbracati cat mai bine pentru a nu raci, cardiganul este o piesa populara. Din cauza temperaturilor care se schimba de la o zi la asta, organismul celui mic poate fi luat prin surpindere si la o adiere mai puternica de vant poate stranuta imediat.

In categoria noastra, la sectiunea Noutati vei gasi toate modelele noi de pe site. Acestea au fost realizate in special pentru a fi pe placul celui mic. Stim ca acestia tind sa faca mofturi la alegerea hainelor, de aceea am inclus un material moale si confortabil care ii permite totodata sa se miste in voie.

Lana din compozitia acestuia este una calitativa si reprezinta o investitie de lunga durata. Asigura un comfort termic mare, puiul tau nefiind dispus la frig atunci cand il poarta.

Modele jucăușe în culori îndrăznețe

Cu volane sau fara in compozitia acestuia, nu va trebuie sa te impui tu prea mult pentru a fi purtat de catre prichindel. Va alege cu siguranta cardiganul cu volanase pentru impactul vizual pe care acesta il are. Culorile, de asemenea nu sunt de ignorat si vor fi pe gustul celui mic.

De multe ori ne panicam cand vine vorba de alegerea vestimentara a micutilor, asta pentru ca nu stim daca acestia vor accepta hainuta sau daca o vor da jos cand nu suntem atenti. Ei bine, datorita designului si materialului, de aceste tipuri de cardigane nu ne vom ingrijora. Mai ales, acum in sezonul rece este o piesa ce il va incanta.

In gama noastra de produse vei observa si caguli, pentru protectia completa a celui mic la nivelul capului. Realizate din lana, la fel ca cardiganele, micutul va fi ferit de vanturile lunii octombrie si se va juca linistit in are liber, in limita impusa de tine.

Este usor sa-i oferi protectia de care are nevoie cu produsele Little Prints. Ne dorim satisfactie, atat din partea adultilor, cat si din partea copiilor atunci cand realimentam stocurile produselor.

Pe site-ul nostru littleprints.ro gasesti produse calitative la preturi accesibile intotdeauna. La categoria Reduceri gasesti in permanneta oferte de pret care mai de care mai tentante. Asa ca nu trebuie sa le ratezi sub niciun fel. Te bucuri de aceeasi calitate la un pret mai mic. Prin abonarea la newsletter poti afla primul despre acestea.