halat bebelusi little prints

Grija parintilor fata de copii lor este nemarginita si este exprimata in nenumarate forme.  Indiferent de activitatile pe care tu si bebelusul tau le aveti impreuna, nu uiti niciodata sa te inarmezi cu unele dintre cele mai bune produse.

Daca este timpul pentru baie, te asiguri ca apa este la temperatura potrivita, pregatesti gelul de curatare, samponul care nu irita ochii si jucariile acvatice, iar cand baita este spre final, aduci halatul din bumbac.

Materiale prietenoase cu pielea bebelusului

Care sunt aspectele la care trebuie sa fim atenti atunci cand alegem un obiect vestimentar pentru bebelusi? In primul rand, materialul. Pielea copiilor este mult mai sensibila decat cea a adultilor. Este de datoria noastra ca parinti sa le oferim copiilor ce este mai bun, avand grija ca produsele de spalare si ingrijire pe care le folosim sa fie potrivite pentru pielea copiilor. Dar grija pentru piele nu se opreste aici.

In al doilea rand, pentru sanatatea pielii, pe langa produsele de ingrijire, este indicat ca in componenta obiectelor vestimentare pe care copilul tau le poarta sa existe un procentaj mare, daca nu chiar total, de fibre naturale. Halatul de baie disponibil la noi este confectionat din bumbac 100% organic, binecunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene si antialergice. Totodata, purtarea unui astfel de halat nu favorizeaza iritatiile care apar, de regula, din cauza materialelor sintetice.

Calitatea primeaza

In al treilea rand, atunci cand achizitionam o piesa de imbracaminte pentru copilul nostru trebuie sa tinem cont de cat de practica este aceasta. Daca alegi un halat de baie pentru bebelusi ai garantia ca vei face o investitie de care copilul tau se va bucura mult timp. Materialul este de o calitate superioara. Buzunarele intregesc confortul halatului, iar gluga ofera protectia de care are nevoie bebelusul atunci cand iese din apa. Acesta se leaga cu ajutorul unui cordon care poate fi ajustat cu usurinta astfel incat sa poata fi purtat chiar si atunci cand cel mic inainteaza in varsta.

Protectia termica constituie si ea, in egala masura, un aspect foarte important atunci cand alegem un halat pentru bebelusul nostru. Ne dorim ca acesta sa fie invelit intr-un material care ii asigura caldura atunci cand iese din baie. Apa trebuie sa fie absorbita in mod eficient de pe pielea si parul celui mic. Nu vrem sa neglijam acest detaliu daca vrem ca bebelusului sa nu ii fie frig.

Design placut

Daca e sa discutam despre aspectul estetic al halatului de baie, acesta este unul vesel, placut, potrivit pentru categoria de varsta caruia ii este destinat. Culoarea maro si urechile din componenta glugii il vor face pe junior sa arate ca un mic ursulet atunci cand iese din baie, spre deliciul tau si al celorlalti spectatori.

Pe site-ul nostru www.littleprints.ro esti mereu la curent cu ultimele tendinte in materie de articole pentru diversificare, jucarii si imbracaminte prin prisma articolelor special create pentru tine. Cumpara cu incredere halate de baie pentru bebelusi, cardigane, caciuli sau orice alt obiect vestimentar de care ai nevoie pentru copilul tau de la Little Prints si nu vei fi dezamagit!