Prima baita si toate cele care urmeaza sunt experienta care fac parte din experienta de parenthood. Poate va ganditi tematori la momentul in care va trebui sa ii faceti baie puiului vostru de om, pentru ca totul in jur pare un pericol. Iata ca nimic nu este atat de greu pe cat pare si daca aveti la indemana toate cele necesare totul va fi mult mai simplu.

In primul an de viata al copilului va fi necesar sa il spalati aproximativ de 3 ori pe saptamana pentru ca nu prea are cum sa se murdareasca - numai daca regurgiteaza sau daca se murdareste din cauza scutecului. Totusi sunt anumite zone carora trebuie sa le acordati atentie sporita. Bebelusii trebuie curatati in zonele in care au pliuri in special, in spatele urechilor si pe par daca transpira. Totusi cat de recomandat este sa folositi geluri de dus si sampon? Aflati in randurile care urmeaza.

Mituri si realitati despre baita bebelusului

Pe timpuri femeile evitau sa foloseasca sapunuri cand ii spalau pe cei mici pentru ca acestea le creau iritatii, le afectau pielea si chiar deranjau copilul daca luau contact cu ochii. Acum toata acesta situatie ca bebelusii nu trebuie spalati cu sampon si gel de dus este un mit.

Asta pentru ca totul in jur a evoluat si exista acum astfel de produse special create, pe care le puteti comanda chiar si de la noi de pe site. Printre acestea veti descoperi:

1. Gelul de dus pentru copii

Puteti comanda pentru copilul vostru un gel de dus pentru copii de la Mushie care cu siguranta nu ii va afecta in vreun fel pielea celui mic. Ci din contra, va hidrata pielea in profunzime. Asta pentru ca aceste produse sunt create special, din ingrediente netoxice, organice.

Pielea nu va fi uscata asa cum se intampla deseori in cazul gelurilor de dus. Chiar si pentru adulti sunt recomandate aceste geluri din ingrediente organice pentru ca pielea sa nu aiba de suferit.

2. Balsam pentru corp

Asa cu adultii folosesc balsamul de buze pentru a hrani pielea deshidratata, afectata de vant, la fel puteti ajuta si bebelusii. Gasiti in cadrul site-ului nostru balsam pentru corp. Acesta este ideal pentru copii pentru ca le poate vindeca pielea iritata, poate fi aplicata pe zonele mai sensibile. Acesta este un produs certificat pentru alergii, deci poate fi o salvare pentru voi, parinti, pentru a va ajuta micutul copil.

Trebuie aplicat pe pielea curata.

3. Lapte pentru corp

Asa cum si noi ne rafatam cu fel si fel de creme si uleiuri, este recomandat sa ii rasfatati si pe cei mici la fel. Dupa fiecare baita ii puteti masa cu ajutorul unui lapte de corp. Aplicati pe tot corpul curat si uscat, fiecare parte pe rand. Astfel veti avea un bebe cu o piele hidratata si relaxat pentru a adormi mai linistit.

Toate acestea le gasiti in cadrul site-ului nostru oficial littleprints.ro. Important de stiut este faptul ca ori de cate ori ii spalati pe bebelusi trebuie sa folositi produse speciale pentru a evita aparitia unor iritatii. Produsele realizate din ingrediente organice sunt ideale si chiar recomandate. Spor la balaceala!