Obiceiurile sanatoase se deprind din copilarie! Iar in ceea ce priveste igiena orala, periuta de dinti este accesoriul cu care veti dori ca cel mic sa se obisnuiasca. Iata ca o solutie vine de la Mushie si anume periuta de dinti din silicon!

Cei mici se vor descurca minunat daca abordarea pe care o veti avea se refera la un mod distractiv de a pune in scena acest ritual al spalatului pe dinti.

Primul contact cu periuta de dinti

Specialistii vorbesc ca recomandare generala ca unui bebelus sa ii fie introdusa in rutina zilnica o periuta de dinti pentru bebelusi inca de la aparitia primului dinte. Asta poate insemna undeva in jurul varstei de 6 luni. Chiar daca in acest caz periajul este mai degraba o joaca de copil, simplul fapt ca se va obisnui cu acest obicei il va ajuta pe viitor sa accepte ideea de periaj din ce in ce mai serios.

Pe masura ce creste si dintii sai de lapte sunt tot mai multi, aceasta activitate va fi una tot mai mult prezenta in viata sa. De preferat sa nu alegeti ca moment de periaj cand este prea obosit. Va opune rezistenta sau efectiv va fi mai morocanos si riscati ca pe viitor sa asocieze periajul cu un timp din viata sa cand nu s-a simtit tocmai bine. Pe masura ce creste si devine tot mai constient de ce este in jurul sau si are tabieturi, de preferat ca periajul sa fie efectuat de doua ori pe zi, dupa mesele principale.

Alegeti inca de la bun inceput o periuta de dinti special creata pentru cel mic. Periuta de dinti Mushie, din silicon si cu ventuza la baza este una dintre variante. Acesta se va lipi usor de suprafata chiuvetei spre exemplu si evitati astfel atingerea sa de orice altceva.

O periuta dragalasa ce nu trebuie sa se transforme in jucarie!

Exista o limita fina intre ce este un obiect util si ce este o jucarie. Copiii si mai ales bebelusii vad totul in jur ca pe o joaca. Si este benefic lor, insa cum sa faceti astfel incat periuta de dinti sa nu ramana doar la stadiul de jucarie? Iata cateva trucuri:

⇾ Nu lasati periuta de dinti la indemana sa in spatiul de joaca.

⇾ Repetati si insistati. Repetitia este mama invataturii spune o vorba. Sa nu uitati de ritualul de spalare a dintilor in nici o zi.

⇾ Optati pentru un produs adecvat varstei si schimbati periuta de dinti in medie o data la 3-4 luni sau mai repede daca apar deformari sau rupturi pe suprafata acesteia.

De ce Mushie?

Ca de fiecare data, acest brand a creat un produs premium, sigur si potrivit pentru cei mici. Periutele din silicon sunt usor de folosit. Au un corp ingust, miscarile specifice pentru spalare a dentitiei vor fi usor de realizat. Sunt de asemenea prevazute cu un accesoriu in forma de floare ce va opri scurgerea apei sau chiar a pastei de dinti.

Cu peri moi, va spala dintii si va stimula gingiile de asemenea. Are nevoie de minima intretinere. Produsul este disponibil in stocul nostru de produse premium, noutati.