V-ati gandi ca la nici 6 luni ce distractie poate sa aiba micul ghemotoc, pui de om? Cu fiecare luna din viata sa este tot mai alert despre sine, despre ce se intampla in jurul sau, despre tot ce e nou si descopera - lumini, sunete, culori. Asadar, pana la 6 luni are timp berechet sa se distreze la centrul de activitati. Iar la noi veti descoperi stilul boho.

Ce este un centru de activitati

Este vorba despre un suport, din lemn. Aici troneaza cateva obiecte interesante, pe care le poate privi, pipai, prinde, descoperind astfel noi culori si texturi. In versiunile propuse de noi, centrul de activitati in stil boho este cel care va incanta cu o combinatie de stiluri, de impletituri si lemn.

Centrul de activitati este safe, realizat din lemn, usor de mutat dintr-o parte in alta. Recomandam sa fie folosit pe pat sau impreuna cu babynest-ul. Pe masura ce bebelusul creste si va sta si in sezut, va putea sa se joace cu centrul de activitati stand in sezut si admirand aceste accesorii.

Este safe pentru ca:

  • Jucariile cu pricina sunt bine prinse, fixate pe suport. Nu include parti mici ce se pot desprinde de aici.
  • Nu este vopsit cu vopseluri toxice care sa emane vapori toxici. Il puteti utiliza in siguranta inca de la primele luni ale celui mic.
  • Pot fi descoperite diverse forme si texturi, intrucat un astfel de centru de activitati include bile, forme bine rotunjite, cat si franjuri si impletituri din material textil. Nimic din materiale daunatoare, toxice, vopsite, nimic din plastic.

In plus, este un produs unisex. Daca planuiti sa il achizitionati inainte de nastere sau drept cadou unui cuplu ce urmeaza sa isi intregeasca familia cu un nou membru, un astfel de cadou este excelent. Este potrivit si pentru baieti si pentru fete.

centrul de activitati boho

Centrul de activitati va da cateva clipe de ragaz

Din momentul in care apare in viata voastra, un bebelus este centrul vostru de atentie. Evident, sunt si momente in care orice mama simte cum ziua ii trece numai clipind. Isi doreste nu mai mult de cateva minute pentru ea, pentru rutina ei. Ei bine, centrul de activitati boho va putea fi jucaria aceea perfecta care sa o ajute atat pe ea, cat si pe bebelus. Va fi o distractie fara compromis, pentru ca:

  • Cel mic descopera lumea, mama isi vede de treaba.
  • Spatiul este unul suficient daca cel mic va incerca sa se rostogoleasca, insa nu intr-atat incat sa cada sau sa misune prin casa. Este in loc sigur deci.
  • Isi exerseaza abilitatile motorii jucandu-se cu un centru de activitati.

Spre exemplu in jurul varstei de 3 luni bebelusii sunt incantati de obiectele ce se misca, le privesc indelung. Aceeasi privire o are cand cauta contactul vizual cu cei pe care ii recunoaste, adica mama si tatal. Cert este ca un centru de activitati este practic si un alt mod distractiv, adaptat, sigur pentru ca cei mici sa aiba parte de un program diversificat de-a lungul unei zile.