In viata de parinte uneori nu stii ce sa alegi, uneori mergi pe intuitie si cu fiecare noua etapa din viata celui mic exista noi provocari. Au trecut deja primele luni, cand exista o mai mare tendinta de a infofoli bebelusul. Ce ciorapi sunt potriviti? Ce ciorapi oferim unui  bebelus primavara? Iata un scurt ghid despre detaliile la care sa fiti atenti.

𝞩 Material

Un reper al parintilor este bumbacul. Desigur, este materialul ce pare potrivit pentru nevoile celor mici. Nu afecteaza pielea, nu prezinta riscul ca pielea sa dezvolte alergii. O lasa sa respire, nu cauzeaza transpiratie excesiva. Tineti insa cont de faptul ca bumbacul dupa multiple spalari si purtari are tendinta de a se deforma. Ciorapii ce mai ieri erau perfecti, acum par sa fie cu doua marimi mai mari.

In compozitia ciorapilor de bebelusi de la Little Prints descoperim si alte insertii de materiale, menite sa prelungeasca durata de viata a acestor accesorii - spandex pentru o mai mare elasticitate spre exemplu.

𝞩 Lungime

Ciorapii lungi sunt potriviti pentru baieti si fete numai in anumite contexte. In cazul fetitelor varianta de ciorapi lungi este mai permisiva, daca tinutele purtate sunt cele de tip fuste, rochii, sarafane. In cazul baietilor ciorapii lungi sunt asociati doar cu pantalonii scurti. Desigur, vorbim despre o tinuta de vara, chic si casual, la ocazii, adica tinuta streetwear. Urmariti spre exemplu tinutele clasice ale regalitatilor, cum este Prince George, ce in primii sai ani de viata nu purta in public aproape niciodata pantaloni lungi. Avea mereu ciorapi lungi.
Tinutele ce presupun ciorapii lungi sunt adorabile. Depinde insa si cat de practice le gasesc unii parinti. Cu fundite sau simpli pentru baieti, ciorapii lungi sunt parte din ofertele noastre, aici.

𝞩 Textura

Este foarte important ca, oricat de grosi sunt ciorapii, acestia sa nu ofere senzatia de mancarime, disconfort in vreun fel. Conteaza deci foarte mult si cum sunt lucrati ciorapii in cauza. Nu degeaba spunem despre articolele regasite in oferta noastra ca sunt fine ca untul, moi si delicate.

De asemenea, in tendinte sunt si ciorapii cu textura ce imita tricotajul. Sunt atemporali si al lor model delicat este fara doar si poate unul ce va completa orice tinuta.

𝞩 Pret

Pretul a fost practic dintotdeauna un  factor ce determina achizitiile pe care le faceti. Credem cu tarie ca preturile sosetelor regasite in e-shop-ul nostru sunt prietenoase. Lungi sau scurte, acestea sunt nelipsite din garderoba unui bebelus, sunt indispensabile practic. Iata insa ca pot fi mai versatile de atat si ca pot, gratie unor accesorii precum fundele, sa fie mai adorabile.

Extra tip: atentie la bata ciorapilor. Acestia pot fi destul de stramti si uneori provoaca urme inestetice pe picior. Una din marile griji ale parintilor se refera la acest aspect. Observati insa in cazul sosetelor din gama noastra ca au tiv ondulat, cu dantela, cusaturi speciale astfel incat ciorapii in cauza sa nu alunece de pe picior, sa fie ficsi insa nu intr-atat incat sa lase urme.