Nu de multe ori ti-ai pus problema cadoului unui nou nascut atunci cand a fost vorba despre prima vizita la mama acestuia. Vrei sa-i cumperi ceva semnificativ pentru a o ajuta pe proaspata mamica sa-l creasca pe micut, dar doresti si pentru acesta ceva. Ce faci in acel moment? Little Prints iti propune un set special care va crea o prima impresie de exceptie.

Acest set cutie cadou BIBS Liberty contine o jucarie cu zgomot pentru cel mic, o baveta Bib, o cutie pentru suzeta si un clip pentru suzeta. Aceste componente sunt unele realizate din material 100% bumbac organic, tocmai pentru ca cel mic sa le poata folosi in siguranta. Nu ne-am propune niciodata sa iti oferim produse toxice sau unele care contin materiale care pot dauna celui mic.

 

Continutul setului explicat mai pe larg

Clipul pentru suzeta este folosit pentru ca suzeta sa poata fi atasata de haina celui mic. Clema este una metalica, fara nichel si lemn. Este folosita atunci cand suzeta tinde sa se piarda mai des, de aici si nevoia unui accesoriu menit sa o fixeze.

Baveta tip bandana este din 100% bumbac si poate fi folosita cand bebele mananca sau cand se doreste un plus de siguranta, pentru a nu pata hainele. Vine intr-o culoare speciala, una menita sa poata fi integrata cu restul hainelor. Ce poate fi mai frumos pentru o mama cand cel mic mananca linistit, cu baveta la gat? Doar mamele cunosc acest lucru.

Jucaria pentru bebelusi este una sigura. In compozitia acestuia nu s-au realizat materiale periculoase, unele care ii pot dauna celui mic. Mamele pot rasufla linistite si il pot lasa pe cel mic sa se joace cu aceasta ori de cate ori doreste. Este un sentiment frumos pentru acestea daca jucaria nu contine mici particule care pot reprezenta un pericol pentru cel mic.

In sfarsit cutia pentru suzete este realizata din silicon si este de mare ajutor pentru protejarea suzetei. Cand aceasta nu este folosita des, suzeta poate fi pusa la pastrare pentru a fi depozitata in siguranta.

 

De ce sa alegi acest set din cadrul magazinului Little Prints

Pentru ca magazinul este unul recunoscut la nivel national ca fiind unul dintre cele mai populare magazine care are de toate. De la articole pentru nou-nascuti, bebelusi si chiar copiii mai mari. Toti isi gasesc ceea ce au nevoie. Uneori chiar si parintii au parte de articole sau accesorii care ii ajuta sa se integreze si sa se asorteze cu cel mic. Daca iti doresti sa ai parte de astfel de articole, nu ezita sa consulti magazinul Little Prints si sa vezi acolo mai multe detalii. Ai oportunitatea de a cumpara produse la reducere, la jumatate de pret, pe care cel mic poate sa le foloseasca asa cum isi doreste.

Profita de aceste produse si transforma dezvoltarea celui mic intr-o calatorie plina de aventura si de momente frumoase. Vezi mai multe pe site-ul oficial littleprints.ro unde poti plasa si o comanda.