Lingurite

Dupa cum bine stim, diversificarea este o etapa extrem de importanta, atat pentru cei mici cat si pentru parinti. Asa cum am mentionat si intr-un blog anterior, diversificarea este o noua aventura in care cel mic descopera noi gusturi, mirosuri si arome. 

Diversificarea este importanta odata cu cresterea celor mici deoarece din aceste alimente, organismul isi va lua toate vitaminele si mineralele de care are nevoie. Laptele matern este suficient doar pana la o anumita varsta, odata ce copilul se dezvolta are nevoie de o alimentatie suplimentara pentru a fi si a se mentine sanatos.

Este o etapa cu provocari, cu momente noi si de neuitat, unde cel mic descopera lumea gastronomiei, iar parintii imortalizeaza fiecare moment prin fotografii.  

Iata ca in lista de cumparaturi intra noi produse si accesorii de care o sa va fie de mare ajutor in aceste perioade.

Copiii adora lumea culorilor, iar parintii trebuie sa profite de acest lucru

lingurite

Pe langa bolurile si farfuriile individuale ale micutului, cu siguranta nu ar trebui sa lipseasca linguritele si bavetele. Sunt un real ajutor in aceasta perioada si va vor face munca mai usora si eficienta. Noi recomandam linguritele din silicon din gama noastra vasta. Pe langa faptul ca cel mic le va vedea ca niste jucarii pentru ca sunt colorate si au forme minunate, copilul are nevoie sa invete sa duca singur mana la gurita pentru a se hrani. Cu putin ajutor la inceput, insa pe masura ce trece timpul, va putea sa o faca de unul singur.

Este important ca cel mic sa isi dezvolte procesele cognitiv senzoriale inca de la varste fragede. Trebuie sa invete sa se hraneasca singur pentru ca acest aspect ii va fi de mare ajutor pe viitor, mai ales atunci cand trebuie sa se adapteze in colectivitate, la gradinita.  

Lumea copiilor este plina de imaginatie si culoare. Noi cunoastem aceste aspecte, tocmai de aceea venim cu o gama complexa de lingurite de silicon in diferite culori si modele. Avem inclusiv brandul propriu Little Prints de are ne mandrim si vi-l punem la dispozitie cu bucurie.

Si pentru ca sunt sub diferite culori si forme, cei mici le vor adora si le vor cauta cu privirea de fiecare data cand incepe ora mesei.

Bavetele, ajutor real in timpul meselor

 

Brevete

 

Poate ca deja ati achizitionat bavete inainte ca cel mic sa inceapa diversificarea, pentru dentitie. Copilul saliveaza destul de des in perioada dentitiei, iar pentru a scapa de schimbarea hainelor de cateva ori pe zi, ati optat pentru bavete.  

Bavetele sunt de un real ajutor si in timpul meselor. Pentru ca pentru cei mici totul este o joaca, masa unde va manca va arata ca dupa un adevarat razboi. Ii place sa se joace cu mancarea, sa o arunce sau sa o intinda pe fata si hainute.  

Daca pe moment este amuzant si toata lumea adora aceste nastrusnicii, dupa ora mesei mama trebuie sa curete de fiecare data bucataria. Noi avem bavete din silicon sub forma de marsupiu care va ajuta sa pastrati hainele celui mic curate, bucataria de asemenea.  

Aceste bavete sunt ca un scut impotriva petelor. Fiind din silicon, sunt usor de curatat si de intretinut, iar forma lor cu buzunar in fata limiteaza alimentele sa mai ajunga pe podea sau pe hainele celor mici. Si acestea se regasesc sub diferite modele si culori, de unde puteti alege.

Iata ca datorita acestor accesorii va puteti eficientiza timpul in perioada diversificarii, copilul va fi mai curat, va invata sa se hraneasca singur, iar voi veti trai aceste momente impreuna, fiind unice.