Se spune ca sunt unele stiluri ce nu isi vor gasi sfarsitul pentru ca sunt o moda de continuitate. Stilul boho, chic, clasic spre exemplu revine mereu in atentia noastra. Asadar daca aveti accesorii sau articole vestimentare din vremea bunicii sau a parintilor vostri poate ca ar fi bine sa le scoateti la lumina.

In ceea ce priveste moda pentru bebelusi si copii revin in mare forta articolele crosetate. Asadar nu puteau lipsi din stocul nostru gulerele crosetate. Sunt un touch dragut si un accesoriu cu care nu veti trece neobservati. Sa vedem cum si la ce asortati aceste gulere.

Mai mult stil, mai mult farmec

Cu totii apreciem tinutele celor mici. Sunt adorabile, mai ales cand accesoriile in miniatura am putea spune sunt in prim plan. Acelasi lucru se intampla si cand vine vorba despre gulerele crosetate pentru bebelusi si copii. Sunt accesorii interesante si atemporale, ce adauga un plus de stil si mai  mult farmec unei tinute.

In oferta noastra aceste accesorii sunt disponibile in doua marimi si anume 1-2 ani si cele pentru copii de 2 ani+. Pot fi accesoriile alese pentru tinute festive, pentru momentele in care veti dori sa alegeti ceva elegant de purtat.

Gulerele crosetate la tinutele de iarna - indiferent ca vorbim de sarafane sau de rochii, de tinute cu o camasa sau un pulover, un guler crosetat se potriveste de minune.

Gulerele crosetate la tinutele casual - pentru acele mame care experimenteaza impreuna cu cei mici un stil de fuziune si ceva mai indraznet, la granita intre modern si clasic, recomandam combinatii de gulere crosetate cu tricouri simple sau camasi simple.

Foarte important de subliniat este ca astfel de gulere nu au rolul practic de a crea confort termic, asa cum poate ne-am fi asteptat in prima faza. Sunt mai degraba decorative. Asadar nici vorba sa va limitati in a purta astfel de gulere chiar si vara. Sunt purtate simplu si practic, cu inchidere in nasture, nu incomodeaza cu nimic, in schimb sunt un wow efect am putea spune.

Topul intrebarilor cand vine vorba de gulere crosetate

* Este gros?

Gulerul crosetat este fin la atingere, astfel incat sa nu deranjeze la purtare. Nu este gros si, in plus, gratie modelului specific crosetat, cu decupaje, permite unui flux de aer sa treaca incat cel care il poarta sa nu simta ca ii este cald cu acest accesoriu la gat.  

*Poate purta si palarie dacă are guler? 

Nimic nu va opreste in a mixa diverse accesorii. Cand copilul poarta un guler crosetat nu sunt excluse alte tipuri de accesorii, precum palariile. In functie de sezon si de stilul ales, the sky is the limit spune o vorba.

Imaginati-va pe fetita voastra purtand un guler de acest tip, cu sosete cu funda, intr-o rochie de vara. Adorabila. Dacă va incanta ideea, nu uitati sa verificati constant categoria noastra de noutati si sa comandati de indata produsele favorite. Va invitam sa experimentati si sa cautati stilul potrivit tinutelor copiilor vostri. Noi avem inspiratia si produsele, voi doar sa le alegeti!