Noi parintii cand eram mici, am avut cu totii cel putin o jucarie care a fost crosetata cu mare drag si atentie de catre bunicile noastre. Aceasta ne-a adus bucuria nespusa de nenumarete ori, ne jucam impreuna cu verisorii si cu vecinii. Fiecare femeie, cat si barbat care este adult acum, a avut cu siguranta o jucarie crosetata ce i-a infrumusetat copilaria.

Ofera-i si copilului tau o jucarie crosetata dintr-un fir moale la atingere care o sa ii aduca veselie  acestuia. Atat fiica ta, cat si fiul tau se vor bucura nespus de aceasta jucarie crosetata care reprezinta animalul pe care acesta il indrageste. Poti alege pentru fiica ta un iepuras dragalas, iar pentru fiul tau un ursulet ce sa il reprezinte intru totul pe acesta.

Iepurasul pufos si dragalas pentru fiica ta

Jucaria crosetata tip iepuras este alegerea perfecta pentru fiecare fata. Cu totii iubim iepurii si ne dorim sa detinem unul, ce este moale la atingere si cu care ne putem distra in fiecare zi. Daca nu avem posibilitatea sa il avem pe acesta fizic, ii putem oferi fetei noastre iepurasul crosetat. Firul utilizat in confectionarea acestei jucariii este moale la atingere.

jucarie crosetata iepuras

Iepurasul crosetata pentru fiiica ta are culoarea alba, iar in pieptul acestuia este o inima rosie. Inima ii va oferi acea iubire micii tale printese. Iepurasul are urechi lungi si ochi induiosatori. Aceasta jucarie crosetata cu siguranta va deveni preferata fiicei tale, care nu va mai putea sa se desparta de ea. Fiica ta va deveni de invidiat atunci cand va merge la gradinita cu un asemenea iepuras crosetat. Cu siguranata multe mamici te vor intreba de unde ai gasit o asemenea jucarie ce le aduce aminte de copilaria pe care au avut-o.

Ted - ursuletul crosetat pentru fiul tau!

Ursuletul Ted este potrivit pentru fiul tau. Fiecare baiat este puternic si atunci cand este mic are nevoie de o jucarie care sa-l reprezinte in totalitate. Opteaza cu incredere pentru ursuletul Ted ce va deveni camaradul copilului tau. Cel mic va dormi noaptea cu prietenul sau crosetat, iar ziua se vor distra nespus de mult impreuna.

jucarie crosetata ursulet

Ursuletul este crosetat dintr-un fir moale la atingere, asemanator cu cel din care este  confectionat iepurasul. Acest ursulet are o culoare de maro deschis, care imita blana unui adevarat urs si este imbracat cu o pereche de pantaloni cu bretele care sa ii ofere acestuia masculinitatea de care are nevoie. Ted va fi jucaria perfecta pentru baiatul tau!

Copilaria este o etapa importanta pentru noi toti, alege si tu sa ii oferi experientele pe care le-ai avut copilului tau. Fiecare detaliu precum o jucarie crosetata ii va infrumuseta cu siguranta aceasta perioada pe care o indragim cu totii. Jucariile crosetate sunt cu siguranta o optiune pe care trebuie sa o ai in vedere. Fiecare jucarie crosetata este dintr-un fir catifelat, ce se va potrivi copilului tau.

Iti doresti o jucarie crosetata pentru copilul tau? Noi, cei de la Little Prints, iti punem la dispozitie aceste jucarii crosetate!