lingurite potrivite pentru bebelus

Ca parinti, parca nu suntem niciodata pregatiti sa vedem puiul de om care trece la o alta etapa. Prima mare provocare, dupa colici, este etapa diversificarii. Este momentul ca cel mic sa cunoasca si alte texturi si gusturi? Printe altele si alegerea unei lingurite este o provocare. Despre asta vom detalia in randurile ce urmeaza.

Cum alegem lingurita pentru bebelus

Alegerea unei lingurite potrivite pentru bebelus poate fi dificila. Exista multe optiuni disponibile si este important sa luati in considerare mai multe aspecte pentru a va asigura ca ati ales bine. Ce isi doreste orice parinte? Sa aleaga ceva sigur, netoxic, usor de utilizat si de intretinut si pe masura de confortabil de folosit de catre bebelus.

Unul dintre aspectele de baza care conteaza se refera la materialul din care sunt realizate linguritele. Poate ca cele din plastic sunt accesibile ca pret, insa verificati sa nu contina compusi toxici. O alternativa sunt cele din lemn, pe cand cele din otel inoxidabil sunt mai degraba alegeri potrivite pentru cei de  la un an minim.

Designul - de mare importanta este si acesta. Sa nu uitam ca miscarile pe care un bebelus le face nu sunt de mare precizie. De preferat sa nu fie vorba de o lingurita cu varf ascutit sau dificil de manevrat. Sunt recomandate linguritele cu varf rotunjit, care minimalizeaza riscul de loviri.

Sa vorbim si despre forma si dimensiunea linguritei pentru bebelus. Cele mici si subtiri sunt printre cele mai usor de utilizat. In plus, acestea reduc din cantitatea de aer ce poate fi inghitita de bebelus. Prin urmare, vor fi si mai putine sanse ca acesta sa aiba colici. Atentie insa, portiile vor fi insa mici, deci astfel de lingurite sunt de preferat pentru cei la prima lor etapa de diversificare, adica in primele luni de diversificare.

Asadar, lingurita potrivita este cea pe care o gasiti dupa ceva cautari in amanunt. Din fericire pentru parintii care au pretentii si prefera calitatea premium a produselor pe care le folosesc, Little Prints are de toate! Inclusiv lingurite pentru bebelusi sau seturi de lingurite.

lingurita pentru bebelus

Ce au special linguritele de la Little Prints

Se spune ca atunci cand alegem un lucru facem asta impresionati fiind de design. Ei bine, produsele noastre nu lasa de dorit. Sunt dragute, de obicei fara print, dar scaldate in culori placute. Capatul acestora este tematic, in forme fel de fel. Pot fi combinate cu alte accesorii de asemenea, pentru cei care isi doresc seturi cu design unitar.

Sunt realizate din silicon, indiferent cat de agitat va manui un bebelus o lingurita, nu se va rani. Marginile sunt rotunjite, manerul usor de folosit, iar cupa permite unei cantitati mici de mancare sa fie luate. Asadar sunt minimalizate riscurile asociate cu diversele scenarii cand un bebelus ar incerca sa manance si singur. Va putea sa manance singur, permiteti acestuia sa isi exerseze independenta, mai ales daca va manui un accesoriu sigur.

Asadar, descoperiti tipurile de lingurite pentru bebelusi pe care le avem in e-shopul nostru.