Cand vine vorba de concentrare, de joc si de joaca, puzzle-urile sunt o varianta potrivita pentru parintii care isi doresc ca micutii lor sa descopere si partea educationala a acestor jocuri. Acestea necesita rezolvarea problemelor de gandire si logica si sunt din ce in ce mai cautate.

Din seria “noutatile Little Prints” aducem in atentia doritorilor un puzzle cu numere din carton captivant. Astfel de puzzle-uri ii ajuta pe copii sa observe detalii si sa faca conexiuni intre acele elemente diferite. Ce este nou la acest puzzle este faptul ca fiecare piesa are o cifra insemnata pe ele, cifra care se regaseste si in numarul de obiecte de pe acel carton. Micutii au oportunitatea sa invete si sa descopere in acest fel diverse animale sau obiecte care ii ajuta sa cunoasca si sa afle mai multe despre acea activitate sau acel animal.

Ai sansa sa descoperi un nou joc captivant pentru al tau copil, unul care sa il tina ocupat si care sa ii permita sa invete in acelasi timp. Am detaliat mai jos care sunt avantajele unui astfel de joc tip puzzle.

 

Care sunt beneficiile unui astfel de puzzle?

Prin manipularea pieselor puzzle-ului copii isi imbunatatesc coordonarea mana-ochi, acest lucru ajutand la dezvoltarea preciziei miscarilor. Picking-ul, plasarea si rotirea pieselor ajuta la dezvoltarea musculaturii degetelor si a mainilor.

Puzzle-urile sporesc imaginatia si sunt realizate in asa fel incat copii pot crea o imagine sau o poveste care sa aiba un inceput sau un final. Acest proces stimuleaza imaginatia si deopotriva creativitatea. Imaginile cu tenta animatica, inspirata de acele desene animate sau scene din natura pot fi ulterior discutate cu acestia. Pe seama acestor jocuri, parintii pot incerca sa formeze noi legaturi, facand astfel joaca interactiva.

Rezolvarea unui puzzle necesita timp si rabdare ceea ce inseamna ca cei mici invata sa lucreze la o sarcina pana la sfarsitul acesteia. Puzzle-urile ii ajuta pe cei mici sa-si dezvolte abilitatile de concentrare si atentie asupra detaliilor. Daca sunt alese corespunzator, puzzle-urile sunt educative si au un rol semnificativ pentru dezvoltarea celor mici.

 

De ce sa cumperi un puzzle pentru al tau copil? De ce de la Little Prints?

Acum ca am detaliat aceste avantaje al unui astfel de joc, este bine de stiut faptul ca puzzle-ul din gama noastra este unul sigur, nu contine piese si mici elemente care pot pune in pericol viata celui mic. Comanda din cadrul magazinului nostru si in scurt timp iti vom pregati comanda care va ajunge la usa ta de indata.

Despre produsele Little Prints se stie deja ca sunt de calitate si ca in realizarea lor nu se folosesc piese care pot rani copilul in niciun fel. De asta mamicile se considera multumite si iau in considerare acest magazin si atunci cand este vorba despre un cadou semnificativ. Poti sa descoperi toata gama de produse pe site-ul oficial littleprints.ro. Acolo ai oferte si poti sa descoperi multe produse utile pentru a ta minune.