Grija fata de cei mici este nemarginita, de aceea dorim sa le oferim tot ceea ce avem mai bun, de la o ingrijire optima pana la produse de calitate. Venirea pe lume a bebelusilor reprezinta un izvor de fericire nelimitata, atat pentru parinti, cat si pentru ceilalti membri ai familiei.

Mai ales daca este primul copil al cuplului, atunci bucuria este si mai mare, la fel si grija ca acestuia sa nu-i lipseasca ceva. De aceea, cautam haine de calitate, accesorii pentru hrana special concepute, dar si multe altele. Cautam, cu orice pret, articole cu ajutorul carora micutul nostru sa atraga toate privirile. Este cunoscut deja faptul ca odata cu venirea pe lume a unui copil, nu doar tinutele mamei sunt cele care trebuie sa fie admirate, ci si cele ale copilasului. Noi, echipa Little Prints, stim cat de importanta este calitatea pentru cei mici, de aceea punem la dispozitie articole din materiale prietenoase cu corpul celor mici, care sa le creeze confort.

 

Peach fuzz - sinonim pentru liniste si pace

Pentru cei care nu stiau pana acum, anul acesta culoarea reprezentativa este Peach fuzz, ce a fost aleasa de Institutul Pantone potrivita atat cand vine vorba de moda, design interior, dar si publicitate. Aceasta nuanta apare intr-o perioada greu incercata de omenire, marcata de razboaie si dezastre, unde empatia trebuie sa fie pe ordinea de zi. Chiar daca nu putem opri de unii singuri conflagratiile de pe glob, macar putem arata empatie pentru cei afectati si care sunt in cautarea ajutorului  in aceste vremuri dificile. 

Si cum putem arata compasiune pentru cei apropiati daca nu prin sprijin fata de acestia? De asemenea, putem integra nuanta anului in tinutele de zi cu zi pe care le purtam atat noi, cat si copiii nostri, in semn de solidaritate cu semenii nostri. Haideti sa vedem in continuare cum putem alege articole pentru cei mici in nuanta Peach fuzz.

Mai intai de toate, hainele pe care le alegem pentru copil sunt primul lucru la care este atent orice om atunci cand il priveste. De aceea, daca alegem articole in nuanta anului, cu siguranta acestea vor transmite un mesaj datorita culorii blande. Spre exemplu, un cardigan cu volanase este potrivit in orice anotimp si creeaza un look dragalas pentru orice fetita. Acesta este adecvat atat vara, fiind racoros, insa si iarna, atunci cand tine de cald celei mici. Acest fapt se datoreaza materialului de calitate, mai exact lana merinos, care are o termoreglare automata in functie de anotimp. De asemenea, acesta este un material hipoalergenic, fiind potrivit pielii sensibile si atopice, creand o senzatie placuta la atingere.

 

Accesoriile de cap vin in completarea oricarei tinute

Evident, o tinuta nu poate fi completa fara haine din materiale de calitate, incaltaminte asortata si sosete colorate. Insa, pentru cei care doresc sa transforme tinuta celei mici intr-o tinuta demna de podium pot alege accesorii de cap, ce adauga o nota draguta oricarei tinute purtate.

Spre exemplu, anul acesta sunt la moda bentitele cu funda in diverse forme si culori, insa nu putem neglija nici varietatea modelelor pe care acestea le pot avea.

Aceste articole vor face ca cea mica sa atraga toate privirile si va fi apreciata de toata lumea care o va privi.

Asadar, tinutele fetitelor noastre pot fi aduse in tendinte cu ajutorul integrarii nuantei Peach fuzz  in diverse articole, precum un cardigan dragalas si o bentita de cap cu funda mare. In acest mod ne putem arata recunostinta si compasiunea fata de cei care traverseaza momente dificile.