Cand vine vorba de distractie si de timp liber petrecut nu exista o regula scrisa care sa indice mai multe spre oamenii mari, adultii. Distractia si voia buna se poate desfasura si cu cei mici. Sa luam drept exemplu festivalurile de muzica, multi sunt acei parinti care vin cu propriul copil si au grija ca acesta sa se simta bine.

De multe ori tinutele de festival si accesoriile celui mic se completeaza cu cele ale parintilor pentru ca se doreste a se pastra un anumit stil. Daca parintii isi fac tatuaje temporare, atunci si cel mic trebuie sa fie la moda si sa aiba si el tatuaje temporare. Un set tatuaje temporare pentru copii poate fi cumparat din cadrul magazinului nostru Little Prints. Cine spune ca doar adultii pot avea parte de acele tatuaje temporare?

Tatuaje colorate, cu modele potrivite pentru cei mici

Tatuajele temporare aflate in lista noastra de produse sunt realizate din hartie 100% certificata. Fiecare fisa contine peste 30 de tatuaje menite sa-ș bucure pe cel mic si sa-l faca sa fie in centrul atentiei de fiecare data. Acestea pot fi aplicate cu usurinta, cu apa sau cu un burete umed in mai putin de 30 de secunde. Atunci cand se doreste indepartarea lor se foloseste doar apa si sapun, intr-un mod simplu. 

Copiii sunt in general doritori de nou si de obicei vor si ei ce au parintii, asadar este o metoda numai buna de a nu-i supara si de a le da ceea ce vor. Aceste tatuaje nu sunt toxice, sunt unele realizate in asa fel incat cei mici sa se poata juca cu ele, sa nu le dauneze in vreun fel pielii. 

Parintii le vor putea intra in gratii celor mici cu aceste tatuaje temporare. Nu ne referim aici doar la festivaluri, ci si la diverse zile de nastere. Daca vor ca cei mici sa aiba parte de ceva diferit si sa se simta in largul lor, atunci aceste accesorii sunt unele potrivite. Deja e un trend printre adulti apelarea la aceste tatuaje, de ce sa nu o faca si copiii dornici de o schimbare de look?

Modelele sunt unele diverse, haioase, potrivite pentru cei mici. Pisici, fundite si mult sclipici pentru fetite, dinozauri, crocodili si ursi panda pentru baieti. Aceste sunt doar cateva dintre modelele pe care parintii le vor gasi pe lista tatuajelor temporare. Chiar daca vara a trecut, asta nu inseamna ca acest trend s-a estompat, din contra petrecerile aniversare la care vor participa pe viitor vor fi mult mai animate si mai distractive.

Vezi gama completa de produse a magazinului pe site

Magazinul online Little Prints are numeroase produse pentru copii, dar si pentru parinti. Produsele sunt unele certificate, de buna calitate. Poti plasa o comanda cu toate produsele care ti-au atras atentia pana acum, nu mai trebuie sa pierzi timp prin magazine, stand la cozi. Site-ul nostru oficial littleprints.ro te asteapta cu reduceri de pret, noutati si articole interesante de fiecare data!