Perioada eruptiilor dentare poate fi un adevarat chin, atat pentru copii, cat si pentru parinti. Durerea celor mici si disconfortul ii face sa planga, iar parintii sufera alaturi de ei pentru ca deseori nu stiu ce sa faca. Daca pana acum nu prea existau solutii, iata ca jucariile de dentitie pe care le gasiti la noi pe site pot fi de un real ajutor.

Acum cu o gama mai diversificata de produse, cu noi surprize, gasite pe site-ul nostru, o gama variata de jucarii dentitie care ii ajuta pe micuti. Le alina duferea si pentru ei este o adevarata placere sa roada orice in astfel de momente, motiv pentru care vei prefera sa aiba la indemana produse special create in acest sens, care sa nu ii afecteze negativ in niciun fel. 

Lola si Cleo - noii prieteni ai micutului tau

Printre produsele noi de pe site putem mentiona si jucariile de dentitie Lola si Cleo. Acestea pot deveni prietenii preferati ai micutului tau in perioada eruptiilor dentare pentru ca ii calmeaza durerile si designul lor dragalas ii va fi pe plac. Cleo are forma unei oite simpatice si prietenoase, iar Lola este o vacuta zambitoare. 

Materialele din care acestea sunt confectionate sunt blande cu gingiile copiilor, dar in acelasi timp le ofera confortul necesar astfel incat sa uite de durere. Sunt realizate din silicon alimentar si sunt moi. Pe langa faptul ca ii amelioreaza simptomele, designul dragalas ii stimuleaza latura cognitiva pentru ca va analiza formele, culorile si detaliile de pe acestea. Motiv pentru care le va si prefera si le va considera prieteni, cel putin pentru o perioada. 

Forme diverse si culori inedite - numai pentru bebelusul tau 

Descopera alaturi de Lola si Cleo si celelalte jucarii de dentitie care au fel si fel de forme, care infatiseaza anumite forme, pasari sau animale. Vor fi la fel de apreciate de bebelusi si este bine sa ai si cel putin o jucarie de rezerva, in cazul in care una dintre ele ia contact cu solul si trebuie sterilizata. 

Alege astfel jucariile de dentitie sub forma de caracatita. Avand mai multe tentacule ii va fi mai usor copilului sa ajunga sa roada fix acolo unde il doare. Jucariile sub forma de pasari, broscute, iepurasi, pisicute si multe alte variante toate disponibile pe site-ul nostru Little Prints unde te invitam sa le descoperi si sa le comanzi pe cele potrivite pentru bebelusul tau.  

Jucarii de dentitie in ton cu iarna 

Daca tot este iarna si Craciunul se apropie, o buna idee de cadou pentru bebelus este o jucarie de dentitie potrivita cu vremea de afara. Jucaria sub forma de fulg de nea poate fi la fel de apreciata si iubita de bebelus.

Disponibila in trei nuante diferite poti alege varianta pe care consideri potrivita. Toate acestea sunt sigure si indicate pentru a fi oferite copiilor, pentru ca eviti astfel administrarea acelui gel special foarte des, pentru ca ii amelioreaza durerea. Apelezi la gel doar atunci cand este numaidecat necesar. 

Comanda una sau mai multe astfel de jucarii si cu siguranta bebelusul tau va fi fericit si mai linistit.