Noutatea care vine cu aducerea acasa a unui nou-nascut se disipeaza destul de repede. Zilele trec si puiul tau firav creste pe nesimtite. Incepe sa faca boalfe, mainile si piciorusele incep sa arate precum niste chifle delicioase pe care-ti vine sa le molfai intruna! Cat de curand vine si perioada diversificarii, cand implineste 6 luni. Bebelusul incepe sa va imite in toate actiunile pe care le faceti. Incepe sa isi exercite independenta, isi doreste si el sa pape cu tacamuri si sa bea din pahare exact ca parintii sai.

Urmeaza o alta perioada, temuta ce e drept, de majoritatea parintilor. Aceea se refera la renuntarea la biberon. Unii bebelusi se dezvata usor, dar in cazul altora poate deveni o adevarata lupta. Acestia dezvolta un atasament emotional fata de biberon, fiind cel ce le aduce alinare, liniste si calm in momentul in care sunt suparati. Urmeaza trecerea la cana si apoi cat de curand va bea si bebelusul tau cu paiul.

Cum il inveti sa foloseasca paiul

De la o tetina de formare, ce il invata sa soarba, urmatorul pas al evolutiei este sa invete sa bea cu paiul. Aceasta etapa ajuta bebelusul sa formeze abilitati orale-motorii mai avansate, care ii vor fi de ajutor. Poate fi o adevarata provocare insa pentru parinti. Un truc pe care il utilizeaza multi parinti pentru a obisnui bebelusul sa bea cu paiul, este oferirea sucurilor cu pai ce pot fi gasite in supermarket. Bebelusul nu are capacitatea de a procesa aceasta noua actiune la 9 luni si anume trasul lichidelor prin pai. De aceea, cu ajutorul acestor sucuri, veti strange cutia pana iese suc prin pai si incet-incet invata sa traga lichidul prin pai.

Dupa aceea totul ar trebui sa fie mai simplu. Alegeti de la noi un set cu 6 paie reutilizabile din silicon de la Konges Slojd, in nuantele favorite. Fiind confectionate din silicon acestea sunt moi, deci nu vor provoca rani bebelusului atunci cand le utilizeaza si, in plus, pot fi curatate cu usurinta in apa fierbinte si sapun sau in masina de spalat vase.

Aceste paie silicon au nuante dragute, care cu siguranta ii vor fi pe plac bebelusului. Utilizarea paiului ii dezvolta de asemenea si abilitatile motrice, dar si coordonarea mana-ochi. Totodata poate fi un bun exercitiu de logopedie pentru aparatul fonoarticulator. Pot fi transportate cu usurinta oriunde pentru ca bebelusul sa bea in siguranta din diverse cani. Paiele din silicon sunt acea trecere catre independenta, bebelusul devenind intr-o zi copilul care se poate descurca si singur.

Alege produsele necesare din categoria de Noutati

Pe langa aceste paie din silicon, vei gasi in categoria noastra de Noutati o multime de alte articole utile pentru bebelusi. Cani antivarsare cu manere, bavete cu maneci, accesorii pentru par, periute de dinti de tip degetar, jucarii, seturi de diversificare, suzete din noile colectii și multe altele.

Orice ai alege pentru puiul tau, stii ca fiecare produs este de calitate premium, din materiale netoxice, au designuri si nuante placute si iti vor fi de un real ajutor.