Craciunul se apropie cu pasi repezi, dar inca nu ai terminat toate pregatirile? Nu poti incheia anul 2023 fara a imortaliza imaginea familiei, bineinteles. Iar mai frumos sentiment decat acela cand sunteti toti adunati laolalta, iar in mijloc se afla cel mic care radiaza de fericire, nu exista. Copilaria reprezinta una din cele mai frumoase etapa ale vietii, in care totul pare o joaca si care creeaza, de cele mai multe ori, melancolie parintilor. In acest sens, daca vrei sa imortalizezi clipele ludice petrecute alaturi de copilul tau, poti opta pentru o sedinta foto festiva de Craciun intr-un cadru magic.

Insa, pentru poze reusite este nevoie si de un cadru artistic, pe care il poti obtine adaugand accesorii in peisaj. Pentru poze festive alege accesoriile de la noi pentru ca micutul sau micuta ta nu doar sa arate bine, ci sa se simta si confortabil cand pozeaza.

 

Alege o placa reutilizabila pentru a infrumuseta cadrul de poveste

O placa reutilizabila de tip milestone este un element cu ajutorul caruia poti crea atmosfera de sarbatoare. Poti nota pe suprafata placii numarul de zile ramase pana la sosirea Mosului. Aceasta este realizata din lemn slefuit in mod atent, fiind completat de plexiglas de culoare alba.

Partea buna este ca dupa ce sedinta foto este finalizata, poti decora camera copilului cu ajutorul placii reutilizabile, pe care o poti, ulterior, adapta in functie de sezon.

De asemenea, sedintele foto prezinta avantajul ca nu tu esti persoana care realizeaza pozele, caz in care ai fi riscat sa iasa poze blurate, neclare, ci un fotograf de meserie. Acesta dispune de aparatura de ultima generatie si stie mai bine ce pozitii sa adopti alaturi de cel mic pentru a va arata calitatile fotogenice. Totodata, o sedinta foto te va face la batranete sa retraiesti clipele petrecute alaturi de copilul tau, devenit adult. Si pentru cel mic este un avantaj intrucat el nu isi va mai aminti de aceste momente si le va putea vizualiza atunci cand va creste mare.

 

O agrafa de par aduce zambetul pe chipul bebelusului tau

Nu trebuie sa uiti nici de infatisarea celui mic si trebuie sa pregatesti o garderoba adecvata sezonului festiv. Pentru aceasta poti alege o costumatie in culori vii, insa nu poti uita de accesoriile pentru cap.

Daca ai o fetita, misiunea ta tocmai a devenit mai usoara pentru ca deja stii ce o sa-i adaugi alaturi de rochita colorata: o agrafa de par cu funda mare. Aceasta nu doar se asorteaza cu tinuta, insa este si comoda intrucat are un sistem de prindere special conceput pentru parul celor mici.

Poti alege dintr-o gama variata de culori si modele, iar fiecare dintre acestea asigura o prindere fixa si stabilitate a parului. Cu siguranta, micuta ta va atrage toate privirile si va fi in centrul atentiei tuturor celor ce o intalnesc. Prin urmare, pentru o sedinta foto festiva nu ai nevoie doar de un cadru de poveste si de un fotograf bun, ci si de accesorii cu care sa decorezi peisajul si infatisarea copilului tau.

Daca si tu ai in plan o astfel de sedinta cu micutul tau, la noi gasesti tot ce ai nevoie pentru a realiza poze ideale, care sa te introduca atat pe tine, cat si pe ceilalti membri ai familiei, in atmosfera de sarbatoare.