It's the most beautiful time of  the year. Rasuna si in cantence, un vibe care ne aminteste despre tot ce frumos in viata si despre care, adesea, uitam. Sarbatoarea nasterii este una de implinire, de bucurie pura. Acesta este spiritul sarbatorilor pe care dorim sa il impartasim cu cei dragi. Dar in cazul copiilor, nu e Craciun fara cadouri.

Bucurie, bucurie, dar ce sa oferi unui copil de doi ani? Un cadou care sa fie practic, rentabil, educativ, care sa ii placa si sa fie o amintire draga? Poate ca noi avem solutia. Iata un top trei idei de cadouri pentru acest Craciun, daca esti parinte de baiat de doi ani!

1. Jucarie crosetata

Ne aduce aminte de propria copilarie, este adorabila si in variantele pe care le veti gasi in stocul nostru sunt diverse. Daca este pasionat de povestea Craciunului, o alegere minunata poate fi renul tricotat. La fel de bine pot fi alese si celelalte tipuri de jucarii tricotate. Sunt sigure si alternativa perfecta pentru jucariile din plastic.

Intr-o alta varianta, astfel de jucarii sunt disponibile si la set, perfecte pentru frati sau prieteni.

2. Carte de colorat

Este fascinant cum poti transforma o simpla coala de hartie intr-o imagine colorata. Cei mici sunt atrasi de acest tip de activitate si este chiar recomandat sa ii incurajati sa coloreze. Sa picteze, sa deseneze, sa isi exerseze creativitatea in fel si chip. Desigur ca ar fi un inconvenient aici, tot dezastrul de dupa.

Pentru cei care isi doresc sa mai diversifice tipurile de activitati pe care cei mici le fac, pentru cei care nu isi mai doresc dezastru dupa o ora de pictat, exista cartea de colorat cu apa. Este inventia moderna care ii scuteste pe parinti de un efort si curatenie in plus, dar le permite copiilor sa se bucure de tot ce inseamna pictura. E simplu si practic. Cu o pensula inmuiata in apa, pe masura ce ating diverse zone din carte, totul prinde culoare. Secretul este pigmentul impregnat pe hartie, ce se activeaza in contact cu apa.

3. Instrumente de muzica

Dacă tot vorbim despre a cultiva celor mici sensul frumosului si de a-i initia in lumea culorilor, dar si a artei in general, ce ati spune despre cadouri de tip instrumente muzicale? In gama noastra veti gasi spre exemplu mini chitara cu care cei mici, din joaca, mai apoi curiozitate, pasiune si poate in final si placere pura, vor exersa. Pana la urma talentul innascut se arata curand in anii de copilarie.

Din aceeasi gama a instrumentelor de muzica se numara si xilofonul sau alte accesorii, create din lemn si disponibile, unele dintre ele, la set.

Acestea sunt doar cateva din ideile de cadouri pe care vi le propunem. Desigur ca pasiunea mamelor mai ales pentru a construi tinute dintre cele mai cool pentru copiii lor ii va face sa aleaga si ceva articole vestimentare din magazinul nostru. Sau cel putin cateva accesorii sau sosete adorabile.

Sarbatori de poveste!