Primii pasi pe care piticii ii fac pentru a descoperi lumea dau emotii oricarui parinte. Fie ca este vorba despre primul mers sau mai bine zis, incercarea acestuia, parintii sunt mereu în stare de pază si o fac pe-a spionii indiferent de ce se intampla.

Firea lor curioasa, odata cu inaintarea in varsta, nu înceteaza sa ne surprinda. Dar intr-un fel toate aceste lucruri conduc catre dezvoltarea procesului de învatare si la deprinderea de noi aptitudini.

Gustatul sau explorarea mancarii? Ambele?

Cu noul set de tacâmuri pentru copii Konges Slojd - Blush, aptitudinile lui în ceea ce priveste mancatul sau mai bine zis explorarea a ceea ce are în farfurie, vor deveni mai bine definite. Setul este format din trei piese: furculita, cutit si lingura. Sunt ideale ca un cadou de zi de nastere sau pur si simplu daca doresti sa-l surprinzi pe cel mic cu ceva nou.

Acestea il vor ghida spre a învata sa se descurce la masa si totodata sa devina independent.

Din ce sunt realizate aceste tacamuri si dacă sunt recomandate copiilor

Sunt confectionate din otel inoxidabil cu un maner plat dintr-un plastic reciclat. Acestea sunt special create pentru a fi folosite de mainile mici. Totodata nu prezinta niciun pericol atunci cand sunt manuite sau plimbate în aer in acel proces de care am amintit mai sus. Totusi, este recomandat ca acestea sa fie folosite sub supravegherea unui adult.

Setul se poate curata in masina de spalat vase, pentru ca nu va fii afectat în niciun fel. Sunt facute sa reziste unui timp îndelungat, intocmai ca cel mic sa se poata bucura de ele. Nu recomandam folosirea tacamurilor langa instrumente de gatit cu aer cald.

In realizarea produsele Little Prints, sustenabilitatea este un factor important atunci când se realizeaza un anumit produs. Se doreste implementarea acestui sistem eco-friendly in realizarea produselor pentru cei mici pentru a contribui la acest demers.

Designul setului este unul minimalist, cu elemente moderne intr-o culoare crem, care se poate asorta cu restul produselor. Unele produse din gamele de produse pentru copii disponibila pe site-ul lor, Little Prints, sunt realizate intocmai pentru a se asorta unele cu celelalte si pentru a servi intr-un set frumos colorat.

Pentru o evidenta mai completă a cumparaturilor si pentru a urmari fiecare comanda, iti poti crea cont pe site si vei naviga cu usurinta de fiecare data. De asemenea, abonarea la newsletter iti aduce ofertele si reducerile disponibile fix de la inceputul acestora. Pentru ca tu si cel mic sa nu ratati niciun produs care v-ar putea fi de folos.

Vizita ta în magazinul online iti va aduce oferte si reduceri la unele produse si te va convinge sa achizitionezi cat mai multe produse si sa-i alcatuiesti mititelului tau o gama deosebita.

De asemenea, le poti face o vizita fizica in magazinul situat în Suceava, unde produsele  sunt disponibile pentru vizualizare si pentru a te convinge totodata de calitatea lor.

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro