Daca esti in cautarea unei noi jucarii pentru cel mic, atunci ai nimerit in rubrica care trebuie. Se poate sa fi cautat indeajuns de mult o jucarie si sa nu fi gasit nimic care sa iti faca cu ochiul. Ei bine acum ai posibilitatea sa afli despre o jucarie potrivita pentru cel mic, si nu numai. 

Sunt la moda acum acele jucarii senzoriale pentru bebelusi care vin la pachet cu mult mai multe functii decat jucariile normale. Jocul senzorial este esential pentru dezvoltarea lor timpurie si ofera o varietate de avantaje semnificative. Iata cateva detalii ce trebuie mentionate despre aceste jucarii.

De ce este este benefica o asemenea jucarie?

1. Vorbim in primul si in primul rand despre stimularea sistemului nervos. Un astfel de joc senzorial ajuta la stimularea sistemului nervos al bebelusilor, contribuind la dezvoltarea si conectarea neuronilor in creierul lor in curs de dezvoltare.


2. Dezvoltarea abilitatilor motorii – Prin atingerea, manipularea si explorarea diferitelor texturi, bebelusii isi dezvolta abilitatile motorii. Ei isi imbunatatesc controlul mainilor si picioarelor si isi dezvolta forta musculara.

3. Jocul senzorial il ajuta pe cel mic sa exploreze si sa inteleaga lumea din jurul lor. El descopera diferite texturi, forme, culori si sunete, dezvoltandu-si simturile si capacitatea de observatie.

4. In ceea ce priveste reglarea emotiilor si bunastarea starii de spirit, aceasta jucarie este una potrivita. Multe activitati senzoriale sunt relaxante si reconfortante, ajutand bebelusii sa gestioneze starile de spirit si si sa se simta mai calmi si mai fericiti.

5. Atunci cand bebelusii interactioneaza cu diferite obiecte si materiale senzoriale, acestia isi pot dezvolta vocabularul si abilitatile de comunicare. Ei pot asocia cuvinte si expresii cu senzatiile si experientele traite. 

Sunt multe motive pentru care ar trebui sa optezi pentru o asemenea jucarie, dar noi am ales sa ti le prezentam pe cele mai importante. Trebuie sa ai in vedere ca fiecare bebelus este unic si invata in felul sau.

Little Prints vine cu noutati atat pentru parinti, cat si pentru cei mici

Jucaria disponibila la noi in stoc este special conceputa pentru a fi tinuta in mainile mici si este fabricata 100% din silicon alimentar la exterior. Are o zornaitoare si un design curat si este disponibila in multe nuante calde. Este recomandata pentru bebelusii care au peste trei luni.

Va punem la dispozitie o astfel de jucarie intocmai pentru ca cel mic sa aiba parte de un joc inteligent. Un joc prin care acesta poate invata si poate deprinde noi activitati. Daca vrei sa explorezi si tu impreuna cu el si vrei sa fii alaturi atunci cand va invata, atunci opteaza pentru o jucarie de acest gen.

Gasesti jucaria in pagina noastra oficiala littleprints.ro de o poti si comanda de indata. Pe langa aceste jucarii poti sa comanzi si alte accesorii pe care sa le folosesti atunci cand ai nevoie. Alege sa o comanzi si sa il ajuti pe cel mic sa deprinda noi activitati. Magazinul nostru are multe produse noi si multe articole pe care le poti avea ca sursa de inspiratie pentru momentele in care cauti produse de buna calitate.